Knebent nederlag til Brann Bergen


31. januar 2020

AC Horsens spillede træningskamp mod Brann Bergen fredag eftermiddag, og det var nordmændene, der kunne juble over en smal 1-0 sejr.

Målet blev scoret efter en times spil, og det var danske Daniel A. Pedersen, som blev matchvinder på Gran Canaria.

Efter en 1. halvleg uden de helt store chancer, blev der skruet op for underholdningen i 2. halvleg, og Daniel A. Pedersen drejede et frispark i netmaskerne. Tre minutter senere havde det norske mandskab bolden på stolpten.

”De gule” bed godt fra sig som 2. halvleg skred frem, og i det 78. minut erobrede Louka Prip bolden i højre side. Han skar ind i banen og satte en mand af, inden han fandt Rune Frantsen i dybden. Frantsens afslutning landede dog lige på den forkerte side af den fjerneste stolpe.

To minutter senere var Peter Therkildsen ikke mange støvlenumre fra at nå Oliver Drosts fine dybdebold, men målmanden kom godt ud.

I slutminutterne blev presset øget mod Brann Bergens mål, og det var et mirakel, at målmanden kunne sætte et clean sheet i banken, for AC Horsens havde et angreb, hvor Oliver Drosts afsluttede efter en flot soloaktion, og både Prip og Kjær havde kvalificerede afslutninger i det samme angreb, men uden at score.

Drost var på spil igen med en afslutning lige forbi det lange hjørne, og til allersidst måtte nordmændene have hjælp fra overliggeren i forbindelse med et hjørnespark.

AC Horsens spiller kamp igen i morgen, når det gælder opgøret mod Kristiansund BK.

AC Horsens: Delac, Nymann, Kiilerich, Ludwig, Lumb, Prip, Hansson (Therkildsen), Okosun (Jacobsen), Thorsen (Kjær), Brock-Madsen (Frantsen), Masovic (Drost).

Foto: Charlotte Adsbøl