Knebent nederlag til U-17


20. maj 2012

Lørdag måtte AC Horsens’ U-17 talenter for anden weekend i træk se sig slået 1-0. Denne gang var det FC Sønderborg, der kunne tage tre point fra "De Gule" efter en tæt og intens kamp i Horsens, hvor gæsterne dominerede fysisk, mens hjemmeholdet rent spillemæssigt viste gode takter. Desværre for AC lykkedes det ikke at få scoret på de tre gode chancer man skabte, og lidt manglende koncentration resulterede efter 67 minutters spil i, at FC Sønderborg bragte sig foran på et langskud fra 30-35 meter.

Cheftræner Mads Lyng havde følgende kommentar kort efter kampen blev fløjtet af:
- Vi må igen erkende, at vi ikke er dygtige nok til at få puttet boldene i mål, og så ender det desværre igen med en scoring til modstanderne et lille kvarter før tid, hvor vi ser noget ukoncentrerede ud. Det er virkelig en bitter fornemmelse at stå med efter kampen, for vi spiller fint i store perioder, men får ikke afsluttet nok af de gode opspil. Det positive er, at vi arbejder stenhårdt og har mange gode ideer i vores opspil med masser af løb for boldholder, samtidig med vi rammer et godt teknisk niveau i dag. Det er tydeligt, at vi brugte den erfaring i at have meget posession, som vi tog med fra Thisted sidste weekend, for vi så skarpere ud i dag, fortæller Mads Lyng og fortsætter:

- Til gengæld bliver vi overmatchet fysisk inde centralt, og det vidste vi godt ville ske i hovedparten af duellerne, men de ting vi skulle gøre for at kompensere herfor lykkedes ikke godt nok, og derfor står vi som taber af en kamp, hvor vi faktisk spillede god fodbold og arbejdede godt i store perioder. Vi tager selvfølgelig de her ting med ind i træningen i den kommende uge, hvor vi både har en pokalsemifinale og en svær udekamp i Næstved, som godt nok først ligger næste mandag.

Foto: badenfoto.dk