Kom og oplev eSuperliga Rookie League på tæt hold


7. november 2019

eSuperliga Rookie League er hele Danmarks nye og største FIFA-liga, hvor fansene er i rampelyset. Over tre uger kæmper de (i FIFA Ultimate Team) for deres yndlingshold i jagten på succes og titlen som Danmarks bedste FIFA-Rookie.

Deltagerfeltet er nu blevet bragt ned til kun otte spillere, og de dyster om at kvalificere sig til eSuperliga Finals i Forum Horsens den 7. december 2019.

De otte spillere dyster mod hinanden i HfS-Caféen på lørdag den 9. november klokken 12.30-15.30, og der venter mange seværdige kampe med fantastiske mål, vilde dribleture og veltimede tacklinger. Vinderen af eSuperliga Rookie League kvalificerer sig til den store scene og skal spille mod Danmarks bedste FIFA-spillere.

Hvis man har lyst til at prøve kræfter med FIFA 20, så er man velkommen til at udfordre andre, mens der spilles kampe i eSuperliga Rookie League, og AC Horsens’ FIFA-spiller Mikkel Legind kigger også forbi. Hvis man tør udfordre ham, er man velkommen til det.

I anledning af eSuperliga Rookie League er der mulighed for at købe billetter til eSuperliga Finals den 7. december til kun 100 kroner på lørdag. Klik her for at læse mere om eSuperliga Finals.

ACHibalds Corner
AC Horsens inviterer indenfor i ACHibalds Corner fra klokken 15.00, og her vil der være mange aktiviteter for børn og unge. Man kan dyste mod vennerne i FIFA 20, drible forbi dem på pannabanen og teste sparkemaskinen for at se, hvem der har det hårdeste skud.

For de mindste vil der være ansigtsmaling og hoppeborg. Der vil også være mulighed for at købe merchandise.