Kortegaard slap billigt


8. februar 2012

Thomas Kortegaard måtte udgå af fredagens træningskamp mod Silkeborg og det var endnu engang forlåret, der drillede den 27-årige kantspiller.

- Denne gang har han fået en lille forstrækning i låret, men det er ikke alvorligt og han kan så småt begynde at løbe lidt i dag. Jeg forventer, at han kan træne fuldt med, når vi skal på træningslejr i Tyrkiet, vurderer fysioterapeut Uffe A. Hansen.

Skaden kommer ubelejligt for Thomas Kortegaard, der har styrketrænet hårdt i december for at styrke bentøjet og også har deltaget i hele opstarten indtil nu.

- Jeg hang med hovedet i fredags og i weekenden, for jeg har gjort alt, hvad jeg kunne for at undgå flere skader i lårene. Vi har været obs på det og jeg har trænet igennem i opstarten, hvor jeg selvfølgelig var lidt spændt på de første træningspas, men det har været problemfrit indtil i fredags og det var lidt svært at kapere mentalt, fortæller Thomas Kortegaard og fortsætter:

- Forstrækningen sidder ikke helt samme sted som de andre og i første omgang har jeg fået flere styrkeøvelser, som jeg skal supplere de øvrige styrkeøvelser med. Uffe har også bestilt nyt træningsudstyr til mig, så nu må vi se, om det kan hjælpe. Jeg havde en del problemer med skader i efteråret og hvis det fortsætter, så kan det være en mulighed at hive mine visdomstænder ud, for der kan være en sammenhæng.

Foto: badenfoto.dk