Kosan Gascenter Syd- og Østjylland indgår toårigt VIP-sponsorat


3. april 2019

AC Horsens møder stor opbakning fra det horsensianske erhvervsliv, og klubben har netop indgået en aftale med Kosan Gascenter Syd- og Østjylland om at blive VIP-sponsor.

Kosan Gascenter Syd- og Østjylland indgik et play & pay-sponsorat i september og blev dermed eksponeret på Kasper Junkers trøje, men hovedsponsoratet med NG ZINK betyder, at play & pay-sponsoraterne falder væk.

Kosan Gascenter Syd- og Østjylland ønsker dog fortsat at bakke op om AC Horsens, og medindehaver Povl Guldager har skrevet under på en toårig VIP-aftale.

- Hvis vi ser bort fra et par år, så har vi været sponsor siden 1998, da klubben havde den gamle Sydbank Tribune, og vi ønsker fortsat at støtte klubben. Vi kan ikke længere være play & pay-sponsor, men det betyder ikke så meget, og vi glæder os i stedet over, at AC Horsens er lykkes med at finde en hovedsponsor, for det giver ro på sidelinjen, fortæller Povl Guldager.

VIP-sponsoratet betyder, at Kosan Gascenter Syd- og Østjylland bliver eksponeret yderligere via LED-banden, og han har fortsat faste bander på Roesgaard Tribunen.

- Vi blev især eksponeret i den første kamp, hvor Junker scorede mod AGF med vores logo på trøjen, og folk spørger også ind til vores reklame på LED-banden. De er vant til, at den er der, og de spørger lige ind til den, hvis de ikke har bemærket den, lyder det fra Povl Guldager.

Han har et gult hjerte og kommer ofte på CASA Arena Horsens.

- Der er også noget socialt i at komme til fodbold, og vi hygger os til kampene. Derudover vil vi jo gerne bidrage til, at vi har en superligaklub i Horsens, slutter Povl Guldager.

Klik her for at læse mere om Kosan Gascenter Syd- og Østjylland.