Kristian Høeg bliver ungdomsudviklingstræner


13. august 2019

Hver eneste dag arbejder AC Horsens på at forbedre forholdene for klubbens talenter på Akademiet, og klubben har netop taget endnu et stort skridt i den rigtige retning ved at ansætte Kristian Høeg som ungdomsudviklingstræner.

Kristian Høeg skal bygge videre på det gode fundament, Keld Erik Sørensen har skabt som T+ træner, og det glæder talentchef Claus Troelsen, at det netop er Høeg, der skal arbejde med de overordnede linjer for U13-U15.

- Kristian Høeg er super kvalificeret til jobbet, og det har været vigtigt for os i forbindelse med opgraderingen af talentarbejdet og i forhold til licens at finde en mand med gult hjerte og stærke kompetencer. Det får vi med Høeg, der skal hjælpe U13-U15 ved blandt andet at sparre med trænere, være med til at implementere spillestil og være med på banen. Vi vil som altid helst rekruttere internt, og det kan vi heldigvis med Kristian Høeg, fortæller Claus Troelsen.

AC Horsens har et mål om at opnå tre stjerner, når der skal søges om ungdomslicens næste gang, og Høeg indgår som en af de seks fuldtidsansatte, hvilket har en betydning i licensansøgningen. Kristian Høeg vil være ansat på halv tid på DBU TOP-center AC Horsens og halv tid som ungdomsudviklingstræner, hvilket sammenlagt giver en fuldtidsstilling i AC Horsens.

Kristian Høeg erstatter Keld Erik Sørensen, der heldigvis fortsætter på Akademiet.

- Keld Erik Sørensen har ydet en fantastisk indsats gennem årene og på det seneste som T+ træner, men han har et fuldtidsarbejde ved siden af. Fremadrettet får vi heldigvis gavn af hans kompetencer som individuel træner. Kristian Høeg samler stafetten op fra Keld Erik Sørensen og skal videreføre det gode arbejde, og det skal nok blive godt. Høeg er enormt flittig og fagligt meget kompetent i forhold til træning og strukturering, og han er en nøgleperson på Akademiet. Vi forventer, at han kan løfte det her område yderligere, understreger Claus Troelsen.