Kryger: Bitter fornemmelse


19. maj 2011

AC Horsens fik en skidt start på dagens opgør i Odense, men ”De Gule” kom godt tilbage og var i store perioder bedre spillende end Superligaens nummer to.

Lasse Kryger blev skiftet ind et kvarter før tid og han var ikke udpræget glad efter slutfløjtet.

- Vi står med en bitter fornemmelse her efter kampen, for vi føler, at vi har fortjent sejren mere end OB. Hvis vi ser bort fra de første fem minutter af hver halvleg, så var vi det bedste hold på banen og førte fortjent 2-1 ved pausen. Det er utur, at de scorer så hurtigt i 2. halvleg og igen lige efter vores 3-2 mål, men det var garanteret underholdende at se på, lyder det fra Lasse Kryger.

”De Gule” hentede point mod Superligaens førerhold FC København i mandags og i dag var det så nummer to, der måtte afgive point til Mølbys mandskab.

- OB er sølvaspiranter, men vi har vist gennem hele sæsonen, at vi kan matche dem og vi er også bedre spillende i dag. Vi var foran to gange og skal jo i realiteten vinde, når vi scorer tre mål, men de kampe vil komme i løbet af en hel sæson. Omvendt må vi også et eller andet sted være tilfredse med det ene point på udebane mod nummer to i Superlgaen, konstaterer Lasse Kryger.

AC Horsens mangler to kampe i denne sæson og om knap en uge gælder det udekampen i Esbjerg. Hvilke gode ting fra dagens kamp kan AC-spillerne tage med til det vestjyske?

- Vi turde spille fodbold på Odense Stadion og vi lod os ikke kyse af deres fysik og lange bolde. Vi var gode til at holde fast i bolden, spille den rundt og der skal mere end et hutigt modstandermål til at ryste os. Jeg er sikker på, at vi nok skal redde os, slutter Lasse Kryger.