Kryger: FCM kommer blæsende


8. marts 2012

AC Horsens spiller forårssæsonens første udekamp på mandag, når det gælder opgøret mod FC Midtjylland i Herning.

Midtjyderne fik ikke den start på foråret, som de havde håbet på med nederlaget til Lyngby, og Lasse Kryger forventer da også et FCM-hold, der vil gøre alt for at revanchere sig på mandag.

- Der venter os som altid en svær kamp mod FC Midtjylland. De åbnede med et knap så godt resultat mod Lyngby i weekenden og vil ikke tabe to gange i streg på hjemmebane. De skal frem og skabe kampen, og jeg forventer et FC Midtjylland-hold, der kommer blæsende. Generelt er det et ekstremt hurtigt hold, men jeg vil fremhæve de fire forreste. Danny Olsen, Sylvester Igboun, Rilwan Hassan og Jude Nworuh er dygtige spillere med masser af speed, og det er spillere, der kan skabe noget på egen hånd. De er svære at dæmme op for, fortæller Lasse Kryger.

Tålmodighed bliver et af nøgleordene på mandag, når dommer Peter Rasmussen fløjter opgøret i gang på MCH Arena.

- Vi skal ramme FC Midtjylland på tålmodigheden. Uafgjort vil som udgangspunkt være et fint resultat for os, og vi skal stå kompakt på banen samt lukke ned for deres fløje og spillet ned gennem midten. Vi vil måske ikke komme frem til så mange chancer, men vi skal nok komme frem til nogen, og så skal vi være knivskarpe, lyder det fra Lasse Kryger.

”De Gule” lagde ud med en 2-1 sejr over HB Køge i søndags, og de tre point har givet truppen et boost.

- Sejren i søndags betyder meget. Nu er vi på tavlen her i foråret, og vi er på tredjepladsen i Superligaen, så der er en sindssyg god moral i truppen. Sejren over HB Køge kom ikke i hus via fejende flot fodbold, men vi fik de tre point, hvilket var det vigtigste, slutter Lasse Kryger.

Læs her hvordan du får gratis adgang til opgøret.

Foto: badenfoto.dk