Kryger: Helstøbt holdindsats


15. april 2012

Der var forståeligt nok glæde i omklædningsrummet efter dagens 2-0 sejr over Brøndby, for sejren var fuldt fortjent, og ”De Gule” havde godt styr på gæsterne.

Lasse Kryger gjorde status efter kampen:

- Vi vandt på en helstøbt holdindsats i dag. Alle arbejdede stenhårdt for hinanden, og vi spillede en kontrolleret kamp, hvor Brøndby havde svært ved at komme til chancer. Vi var kyniske på vores første store chance i 1. halvleg og spillede klogt. Vi holdt Brøndby fra chancer i 2. halvleg, hvor vi kunne lukrere på kontraangreb, og det var fedt at lukke kampen til 2-0, fortæller Lasse Kryger.

AC Horsens’ spillere så lidt slidte ud i Lyngby-kampen, men der var masser af friskhed over spillet i dag.

- Vi var lidt pressede af påskeprogrammet, da vi mødte Lyngby, men vi har fået restitueret godt, og folk viste overskud. Vi har hentet 10 point i de seneste fire kampe, hvilket må siges at være godkendt, og det gælder om at bruge kræfterne fornuftigt i den kommende periode, hvor kampene kommer som perler på en snor, lyder det fra Lasse Kryger.

Dagens opgør blev spillet i en fantastisk ramme med over 7.000 tilskuere.

- Vi er rigtig glade for, at tilskuerne bakkede os så flot op i dag. Man kan virkelig mærke, hvor meget det betyder, når man er på banen, og forhåbentlig kommer mange af dem igen, når vi spiller sæsonens sidste hjemmekampe. Vi har brug for opbakningen, slutter Lasse Kryger.

Næste opgave for Kryger og holdkammeraterne bliver pokalkampen mod HB Køge på torsdag.

Hvis du ikke har mulighed for at støtte ”De Gule” på udebane i den første pokalsemifinale, så kan du følge kampen på et 700 tommer lærred i Megascope sammen med andre AC-fans. Læs om arrangementet ved at klikke her.

Foto: badenfoto.dk