Kryger: Ikke mange slår os på lungerne


23. september 2011

Holstebro Boldklub, SønderjyskE og OB måtte alle indkassere nederlag til AC Horsens og på søndag skal ”De Gule” følge op på stimen, når det gælder udekampen i Silkeborg. AC Horsens vandt i Silkeborg, da de to hold mødtes første gang i sidste sæson, mens de to sidste kampe resulterede i to 2-1 nederlag.

Lasse Kryger erkender da også, at der venter en svær opgave mod Troels Bechs mandskab.

- Vi har generelt haft det svært mod Silkeborg og der venter os også en hård opgave på søndag. Silkeborg er et mandskab med mange dygtige boldspillere og vi skal blandt andet være opmærksomme på deres farlige løb. Vi skal forsøge at dæmme op for deres løb, så de ikke får for meget plads foran vores bagkæde og vi skal specielt holde øje med spillere som Christian Holst, Kaimar Saag og Jesper Bech, der konstant er i bevægelse. Rent offensivt er de over hele banen, fortæller Lasse Kryger.

Silkeborg måtte ud i forlænget spilletid for at besejre Randers FC i onsdagens pokalkamp og det kan forhåbentlig mærkes i stængerne på søndag.

- Vores formkurve er opadgående efter tre sejre i træk og vi skal udnytte, at Silkeborg har været igennem et hårdt program. Der er ikke mange, der slår os på lungerne i Superligaen og vi skal forsøge at få dem ud at løbe, lyder det fra Lasse Kryger.

Han har selv været igennem et halvskidt forløb i denne sæson, hvor flere skader har sat en stopper den stærke kantspiller, men han melder sig klar til en plads i startopstillingen, hvis Mølby ønsker det.

- Jeg trænede fuldt med i tre dage i sidste uge og har også trænet fuldt med i denne uge. Der mangler selvfølgelig lidt minutter i benene og luft i lungerne, men det er dejligt at være tilbage. Anklen er stadig lidt stiv i det, men det skal løbes væk og det hjælper meget, når den er varm. Jeg er klar til at starte inde, hvis træneren beslutter sig for det, slutter Kryger.

Foto: badenfoto.dk