Kryger: Kamp på vores præmisser


16. juli 2011

”De Gule” sparker sæsonen i gang med hjemmekampen mod HB Køge i morgen og det er en kamp, spillerne har set frem til længe. Pausen har ikke været så lang, men opstarten har alligevel budt på mange og en del hårde træningspas, så nu glæder spillerne sig til at spille om point.

- Det bliver dejligt at komme i gang igen, selvom vi har haft en kort pause. Vi sluttede mindre godt af i sidste sæson, men det vigtigste er, at vi indfriede den overordnede målsætning om overlevelse i rækken og vi skal bygge på i den kommende sæson. Vi skal vise, at vi hører til i Superligaen, lyder det fra Lasse Kryger, der sammen med holdkammeraterne fik godt to ugers sommerferie.

Man taler ofte om det vigtige i at få en god start på en sæson og det kan ikke undervurderes.

- Det er altid vigtigt at komme på tavlen i 1. runde og hvis man får en sejr, så er man for alvor i gang. Det vil fjerne det værste pres og kampen mod HB Køge er ekstra vigtig, fordi vi møder et oprykkerhold. Vi skal simpelthen vinde den kamp, understreger Lasse Kryger.

AC Horsens’ nummer 15 og resten af holdkammeraterne tager hul på en sæson, hvor effektiviteten skal forbedres markant i forhold til sidste sæson, hvor det kneb med at putte bolden i kassen.

- Vi skal stramme op på effektiviteten, hvis vi skal vinde over HB Køge i morgen og generelt skal vi være skarpe over hele linjen. Men hvis vi lykkes med vores pasningsspil, formår at holde bolden i gang, er aggressive i vores pres og står godt i organisationen, så er der gode muligheder for tre point. Det bliver en kamp på vores præmisser mod et HB Køge-hold, der sandsynligvis er afventende i starten og vil arbejde sig ind i kampen, men det må de ikke få lov til, lyder det fra Lasse Kryger, der ikke længere døjer med skader.

- Jeg har slet ikke mærket noget til skaden i pausen eller i opstarten, så det er perfekt. Jeg er tæt på topformen.

Foto: badenfoto.dk