Kyniske FCK sænkede ”de gule”


21. april 2018

AC Horsens måtte lørdag eftermiddag indkassere et 1-4 nederlag til et effektivt FCK-mandskab, der kom foran i det sjette minut og havde scoret yderligere to gange inden pausen.

AC Horsens kom ellers godt ud til kampen, men Dennis Vavro kunne forholdsvis ugeneret bringe værterne i front efter et hjørnespark.

Viktor Fischer udbyggede føringen i det 20. minut, da han dirigerede bolden ind bag Marcus Bobjerg, der afløste Jesse Joronen. Efter en halv time scorede Jonas Wind til 3-0, og det var tæt på 4-0, men Santanders afslutning prellede af på overliggeren.

Efter en times spil var det Jonas Thorsens tur til at nette, da han viste sin målnæse, dukkede op ved bageste stang og sendte bolden i kassen. Det var Ayo Simon Okosun, der headede bolden videre til Thorsen.

Herefter sad man med fornemmelse af, at endnu et mål til de gule gæster kunne ryste FC København, men målet kom ikke, og i stedet lukkede Santander kampen i det 84. minut.

16-årige Mathias Madsen, der normalt spiller på AC Horsens’ U17-hold, kom på banen i slutminutterne, og dermed blev han den næstyngste superligadebutant nogensinde – kun overgået af Kenneth Zohore med otte dage.

Allerede på fredag den 27. april klokken 19.00 står de to hold overfor hinanden igen, når FC København gæster CASA Arena Horsens. Klik her for at købe print selv-billet til den kamp.

Her kan du læse, hvad Horsens Folkeblad har skrevet om opgøret.

FC København - AC Horsens 4-1 (3-0)
1-0 Denis Vavro (6.)
2-0 Viktor Fischer (20.)
3-0 Jonas Wind (31.)
3-1 Jonas Thorsen (59.)
4-1 Federico Santander (84.)

AC Horsens: Bobjerg, Juel Andersen, Tshiembe (Madsen, 90.), Ludwig, Frantsen, Thorsen, Kortegaard (Arndal, 77.), Jacobsen, Qvist, Okosun, Finnbogason (Drost, 70.).

FC København: Andersen, Ankersen, Vavro, Johansson, Boilesen, Falk, Gregus, Zeca, Fischer, Santander, Wind (Skov, 67.).

Advarsel, AC Horsens: Juel Andersen (12.), Kortegaard (39.), Qvist (43.)

Advarsel, FC København: Ingen

Tilskuere: 10.171

Dommer: Michael Tykgaard

Du kan finde statistik om kampen på superliga.dk.