Lærerigt efterår for U17-Future


14. december 2020

I AC Horsens’ akademi har vi valgt at have en stor U17-trup, og derfor er der en gruppe af spillere, der i det daglige går lidt under radaren, når U17 Ligaen buldrer derudaf. Det er denne gruppe, som vi i AC Horsens kalder U17-Future.

Hen over sæsonen har future-gruppen spillet en række af både pokal- og futurekampe, og der har været stor udvikling at spore både individuelt hos de enkelte spillere og som hold. U17-assistent Simon Sellerup er ansvarlig for holdet i både U16-pokalen og i futurekampene og udtaler følgende om formålet med kampene:

- Vi har en god gruppe af spillere med et stort potentiale, som hver dag arbejder hårdt for at blive helt klar til at gøre sig gældende i U17 Ligaen. I dette format får spillerne den nødvendige spilletid til gavn for deres udvikling, siger Sellerup.

Simon Sellerup ser tilbage på et efterår, hvor flere af spillerne har knækket nogle koder i forhold til at blive klar til at spille i U17 Ligaen:

- Vi har haft op- og nedture. Vi har især oplevet meget modgang i den første del af efteråret, hvor vi spillede for meget på modstandernes præmisser. Spillerne har på det seneste lært, at man er nødt til at være hård og kynisk inde på banen for at kunne gøre sig gældende i landets bedste række, lyder det fra Simon Sellerup.

Direkte adspurgt hvilke forventninger Simon Sellerup har for denne gruppe til foråret, svarer han:

- Vi tillader os at have store forventninger til denne gruppe for forårssæsonen, da potentialet er så stort. Spillerne skal fortsætte med at arbejde hårdt og udvikle sig indenfor vores fokusområder, og så har vi en klar forventning om, at vi får disse spillere mere at se i U17 Ligaen i foråret, slutter Sellerup.