Lærestreg til AC Horsens


10. juli 2011

Der var langt mellem de opløftende gule momenter i 1. halvleg af dagens træningskamp, som gæsterne fra Esbjerg vandt med 3-1 og det var da også en ærgerlig AC-kaptajn, der gjorde status efter de 90 minutter.

- Det var en skidt generalprøve før sæsonstarten mod HB Køge og en lærestreg om at vi skal give 100 procent i hver eneste duel, hvis vi skal vinde vores kampe. Det mest positive er, at vi løb en masse meter og mange af os fik 90 minutter i benene. Desværre var Esbjerg et skridt foran os i 1. halvleg, hvor de vandt nærkampene, var mere aggressive og farligere end os. Vi fik lidt mere ro på i 2. halvleg, der var godkendt fra vores side, men så heller ikke mere – det var ikke prangende, fortæller Niels Lodberg, der dog er fortrøsningsfuld forud for premieren.

- Jeg er slet ikke i tvivl om, at vi er 100 procent klar til HB Køge-kampen. Vi har trænet hårdt længe, men nu går vi ind til en uge, hvor vi gearer ned for intensiteten og blandt andet skal finpudse vores dødbolde og nogle taktiske ting, lyder det fra Niels Lodberg.