Lirim Qamili jagter sit første superligamål


3. marts 2021

CASA Arena Horsens danner rammen om dagens superligaopgør mellem AC Horsens og AaB, og startfløjtet lyder klokken 18.00.

Det gulklædte hjemmehold jagter point for tredje kamp i træk efter uafgjort mod OB og Vejle, og forhåbentlig kan Jens Berthel Askous mandskab juble over forårets første sejr, når slutfløjtet lyder.

Det havde ikke været ufortjent, hvis AC Horsens havde hentet en sejr i fredags i Vejle, men den sidste skarphed og heldet var ikke med gæsterne. Indsatsen og indstillingen kunne der ikke sættes en finger på.

- Vi leverede en solid holdindsats fra start til slut, og vi leverede det, der skal til for at vinde fodboldkampe. Alle arbejdede for hinanden, og vi havde en god fornemmelse på banen. Vores formkurve er helt klart opadgående, og vi har nu holdt nullet for anden kamp i træk. Hvis vi kan holde modstanderen fra at score, så er vi kommet langt, og nu skal vi sørge for at afgøre kampene til vores egen fordel. Vi kan ikke komme tættere på en sejr end i fredags, og vi venter alle på den forløsning, der vil give os en stime, fortæller Lirim Qamili.

Han er begyndt at bidrage mere og mere til holdet, og Jens Berthel Askou har valgt ham til startopstillingen i de seneste to kampe.

- Jeg er rigtig glad for at være med til at bidrage med det, jeg kan. Jeg er faldet rigtig godt til og er ved at lære, hvordan folk løber, hvilke bolde der bliver spillet, og hvordan de gerne vil have, at jeg skal løbe. Jeg kan virkelig mærke den her forståelse, vi har for hinanden, forklarer Lirim Qamili.

Han er kommet frem til et par gode scoringsmuligheder, men han er endnu ikke blevet noteret for sit første superligamål. Når man ser på indsatsen og hans kvaliteter, så er det kun et spørgsmål om tid, inden han får hul på målscoringen.

- Mit første superligamål skulle være kommet mod Vejle, men det kom det uheldigvis ikke, men jeg jagter det og vil gøre alt for at opnå ikke kun det første, men også det andet, tredje, fjerde og femte. Det handler om at arbejde videre og ikke være tilfreds, selvom målene begynder at komme, lyder det fra Qamili.

Forhåbentlig finder han vej til netmaskerne i dag mod AaB, der kommer til Horsens for at jagte sejren.

- Der venter os en hård kamp mod AaB. Banerne er selvfølgelig ikke gode på det her tidspunkt, og der vil utvivlsomt være en masse dueller, som vi skal være klar på. Der er i hvert fald ikke nogen, der kommer til at bakke ud. Folk er klar, tændte og villige til at arbejde endnu hårdere. Selvom vi var skuffede efter kampen mod Vejle, så havde vi også en følelse af, at vi er ved at være der, hvor vi skal være, slutter Lirim Qamili.