Lodberg er snart klar igen


3. februar 2012

Dagens træningskamp mod Silkeborg IF bød på godt spil og en fortjent AC Horsens-sejr, men der var også malurt i bægeret. Thomas Kortegaard, Niels Lodberg og Troels Kløve måtte alle lade sig udskifte og umiddelbart ser det værst ud for Kortegaard, der sandsynligvis har pådraget sig en forstrækning i forlåret, mens både Lodberg og Kløve forhåbentlig snart er klar igen.

- Jeg mærkede et riv i lysken efter en times spil, da jeg skulle foretage et retningsskift og valgte at gå ud for ikke at gøre det værre.  Min lyske har tidligere givet mig problemer, men det er første gang, jeg mærker noget i år og jeg regner med at være klar igen på mandag eller tirsdag, fortæller Niels Lodberg.

AC-anføreren var godt tilfreds med dagens præstation, der var noget bedre end i træningskampen mod Randers FC for en uge siden.

- Det var en fin kamp, hvor vi nåede et højere niveau og skabte flere chancer end mod Randers FC. På den baggrund er det godkendt, selvom det som forsvarsspiller er træls at lukke to nemme mål ind – der skal vi være skarpere. Men generelt fik vi et helt andet flow ind i spillet og matchede Silkeborg godt. Vi havde inden kampen stor fokus på pres og det lykkedes godt i dag, forklarer Niels Lodberg.

Foto: badenfoto.dk