Lodtrækning om billetter blandt sæsonkortholdere


12. juni 2020

Der er blevet åbnet op for tilskuere til de kommende kampe i 3F Superligaen, og tirsdag den 16. juni får heldige sæsonkortholdere adgang til CASA Arena Horsens, når ”de gule” møder Esbjerg fB.

AC Horsens foretager lodtrækning blandt alle klubbens sæsonkortholdere og NG ZINK-fankontrakter om 50 billetter til kampen mod Esbjerg fB, og hvis man ønsker at deltage, skal man sende en mail med navn og telefonnummer til mkj@achorsens.dk senest søndag den 14. juni klokken 18.00.

Hvis man er en af de heldige vindere i lodtrækningen og får adgang til kampen mod Esbjerg, så ryger man om bag køen til lørdagens kamp mod Randers FC, så flest mulige sæsonkortholdere får mulighed for at se fodbold. Hvis man ikke er blandt de heldige, der skal se fodbold live på tirsdag, så er der mulighed for at søge igen til kampen mod Randers FC. Hold øje med achorsens.dk i den kommende uge.

Lodtrækningen til Esbjerg-kampen foretages mandag formiddag, og vinderne får direkte besked sammen med nærmere info om retningslinjer, ankomsttid, ankomststed osv.

Salgsboderne vil være lukkede på tirsdag, men der vil blive sørget for forplejning til alle tilskuere.