Louka Prip: Debut giver blod på tanden


15. februar 2019

Mandag den 14. januar kunne AC Horsens offentliggøre, at klubben havde købt Louka Prip fri at kontrakten i Hvidovre IF, og siden har den 21-årige kantspiller gjort sig positivt bemærket under træning og i træningskampene.

Knap en måned senere – søndag den 10. februar – blev Prip så skiftet ind til sin officielle debut i Superligaen, da han kom på banen i stedet for Thomas Kortegaard i det 57. minut på DS Arena.

Han udmærkede sig med flere gode aktioner på banen, og han havde selv en fin oplevelse i den sorte udebanedragt.

- Det var dejligt at få debut på så tidligt et tidspunkt efter skiftet. Jeg kan godt mærke, at niveauet er højere, men jeg koncentrerede mig om at stå godt på banen og tage den derfra. Det giver selvfølgelig blod på tanden, og jeg vil gerne være en fast del af holdet så hurtigt som muligt, fortæller Louka Prip.

På søndag står han så for første gang overfor en kamp på CASA Arena Horsens, og han glæder sig til en kamp på sin nye hjemmebane.

- Det kunne være dejligt at få spilminutter på hjemmebane, og jeg glæder mig til at prøve det, men det er ikke mig, der vælger det, fortæller Prip.

Han er hurtigt blevet en integreret del af truppen, og han nyder sin nye tilværelse på Langmarksvej.

- Min første tid i klubben har været rigtig god, og det har været nemt at falde til, for der er gode mennesker i og omkring klubben. Jeg er allerede begyndt at få en rolle på holdet, og jeg spiller på en position, hvor jeg kan vise mine kvaliteter ved for eksempel at komme ind i banen. Der er plads til frihed, og det kan jeg godt lide, forklarer Louka Prip og fortsætter:

- Det næste halve år skal jeg bruge på at se, om jeg kan blive fast mand, og ellers ser jeg bare frem til at vise mine kvaliteter offensivt og være disciplineret defensivt, men jeg vil selvfølgelig specielt gerne vise mine evner i offensiven, lyder det fra AC Horsens’ nummer 18.

På søndag kan han vise prøver på sine kvaliteter, når Vendsyssel FF kommer på besøg.

- Der er ingen tvivl om, at det bliver en fight, og jeg håber, at vi kan spille lidt mere poleret fodbold end i Hobro, men det vigtigste er selvfølgelig sejren. Hvis vi også spiller god fodbold, så er det et plus. Nøglen til sejren bliver, at vi er i stand til at forsvare os godt, og hvis vi holder nullet, så vinder vi også kampen, slutter Louka Prip.

Klik her for at købe billet til søndagens kamp mod Vendyssel FF, der fløjtes i gang klokken 12.00.