Louka Prip: Fantastisk humør og selvtillid i truppen


5. juni 2020

Mandagens sejr over FC Midtjylland bragte AC Horsens’ pointtotal op på 31 efter de første 25 kampe, hvilket rækker til en øjeblikkelig niendeplads i 3F Superligaen, og ”de gule” har ligeså mange point som Lyngby på ottendepladsen.

Smilene var brede hos AC Horsens-spillerne efter kampen mod FC Midtjylland, for det var en forløsning endelig at hente tre point i Herning for første gang i 14 år.

I morgen runder AC Horsens gruppespillet af med kampen mod Brøndby IF på CASA Arena Horsens, og en sejr vil give et rigtig godt rygstød frem mod de vigtige gruppekampe.

Sejren mod FC Midtjylland blev grundlagt via en gedigen holdpræstation, men topscorer Louka Prip indtog endnu engang en hovedrolle. Denne gang var det for titlen som matchvinder og ikke for et af hans nærmest legendariske langskudsmål.

Han fremhæver dog holdets indsats.

- Vi var rigtig gode over hele linjen og kæmpede godt som hold. Vi spillede rigtig godt i de første 15 minutter, hvor vi formåede at presse som hold og kom med masser af power og energi, hvilket gav momentum og en sejr i sidste ende, fortæller Louka Prip.

Det vil være synd at sige, at han og holdkammeraterne var favoritter inden opgøret, men det betyder ikke noget for ham.

- Vi går altid ind på banen med troen på en sejr, og vi viste, at vi kan vinde over alle hold, hvis vi leverer. Vores opstart har været rigtig god, og vi var i bedre form, da vi kom tilbage end før pausen, forklarer Louka Prip.

De tre point luner i tabellen, men det giver også noget til truppen at hente en sejr over rækkens førerhold på udebane.

- Der er et fantastisk humør og en masse selvtillid i truppen, og det betyder virkelig meget, at vi nu kan kæmpe med om ottendepladsen. Vi har vundet over FC København og FC Midtjylland i de seneste to kampe, og nu går vi efter Brøndby. Det kunne være fedt med tre sejre i træk over de tre største klubber i Danmark, smiler Prip og fortsætter:

- Jeg forventer, at det bliver en meget lige kamp mod Brøndby. Vi vandt fortjent med 2-1 over dem i sæsonens første kamp, og hvis vi kommer med samme power, energi og selvtillid, så vinder vi igen, lyder det fra Louka Prip.

Han er brandvarm i denne sæson og kronede en flot indsats med matchvindermålet i Herning.

- Det er virkelig dejligt at komme i gang igen og fedt at score. Det var en fin kamp fra min side, og nu har jeg vist, at jeg også kan score de nemme mål, slutter Louka Prip.

Megascope viser AC Horsens' kamp mod Brøndby IF på det store lærred. Prisen pr billet er kun 99 kroner, og det er inklusiv en øl eller vand. Klik her for at læse mere.