Lumb: En god test mod en stærk modstander


29. januar 2019

AC Horsens spillede den anden træningskamp i Tyrkiet her til eftermiddag, da ”de gule” stod overfor Sturm Graz, og opgøret sluttede 1-1.

Kasper Junker bragte AC Horsens i front på flot forarbejde af Mathias Nielsen og Jonas Borring. Nielsen fandt Borring med en flot aflevering, og Borring lobbede bolden over keeperen. Junker var hurtigere end sin direkte modstander og prikkede bolden over stregen.

Desværre formåede østrigernes Philipp Hosiner at udligne med et kvarter tilbage af kampen.

- Vi startede kampen fint og kom frem til en rimelig stor chance efter gennembrud, men Junker fik ikke ordentligt træf på bolden. Vi forsøgte at presse højt og lykkedes til tider med det, men vi var ikke gode nok til at holde fast i bolden. De skabte flere chancer end os, men hvis vi tæller store chancer, så havde vi ligeså mange som dem, fortæller Michael Lumb og fortsætter:

- Vi kan tage mange gode ting med, men der er også noget arbejde videre med, og så skal vi heller ikke glemme, at det var en god modstander, vi spillede mod, lyder det fra Michael Lumb.

AC Horsens har haft arbejdshandskerne på i det tyrkiske, og det kunne mærkes.

- Fysisk kunne vi godt være med, selvom vi hang lidt i bremsen mod slutningen af kampen, og det skyldes, at vi har trænet rimeligt hårdt. Alt i alt var det en god test, slutter Michael Lumb.

AC Horsens: Matej Delač, Thomas Kortegaard, Mathias Nielsen (Mikkel Mena Qvist, 72.), Mads Juel Andersen (Sebastian Avanzini, 76.), Jonas Borring (Oliver Drost, 66.), Bjarke Jacobsen (Frederik Mortensen, 88.), Hallur Hansson (Tobias Arndal, 83.), Peter Nymann (Louka Prip, 66.), Sammy Skytte (Nicolai Brock-Madsen, 72.), Kasper Junker.

Klik her for at se dagens kamp på Youtube.