Lumb er tilbage: Jeg glæder mig


5. november 2020

Den 14. oktober måtte AC Horsens desværre offentliggøre, at Michael Lumb var blevet testet positiv for COVID-19, og at den stærke venstre back måtte derfor holde sig i hjemmet den efterfølgende periode jf. retningslinjerne udarbejdet af Divisionsforeningen.

Michael Lumb følte sig træt, havde hovedpine og mistede lugte- og smagssansen, men han har heldigvis ikke længere symptomer, og han var tilbage på træningsbanen torsdag i sidste uge.

Han var ikke i spil til OB-kampen, men cheftræner Jonas Dal kan vælge at sende ham på banen mod SønderjyskE.

- Status er, at jeg er kommet godt tilbage og egentlig er i overraskende fin fysisk forfatning, så jeg er ikke bange for at blive kastet for løverne igen. Jeg glæder mig til at spille, for det er det, man brænder for sagt med al respekt for træning. Det er altid fedt, når der er noget på spil, fortæller Michael Lumb.

Formen er efter omstændighederne god, og han har denne uge til at finpudse den, inden det går løs mod SønderjyskE.

- Konditionen er i orden, men jeg har savnet at træne afslutninger, gå ind i nærkampe, at blive presset og stresset i afleveringsøjeblikket osv. Heldigvis har jeg haft denne uge til at skærpe tingene, siger Michael Lumb.

Det er altid hårdt for fodboldspillere at sidde udenfor og se holdkammeraterne spille kampe, for man vil jo gerne ind og gøre en forskel.

- Jeg er glad for, at jeg igen kan være med til kampene. Det var synd, at vi ikke kunne holde den hele vejen til slutfløjtet mod FC Nordsjælland, men der har generelt været opløftende momenter og tro på tingene i de seneste par kampe, lyder det fra Lumb.

Det er godt en måned siden, at han spillede sin seneste kamp for AC Horsens mod FC Midtjylland, men der kan lure et comeback mod SønderjyskE.

- SønderjyskE er kommet godt fra start, og det må man tage hatten af for. De har hentet gode spillere og fået en masse point, som har sendt dem op i toppen af rækken, men jeg tror, at det bliver en tæt kamp som altid mod SønderjyskE. Jeg tror også på, at det er et hold, vi kan drille, og at vi henter sæsonens første sejr, slutter Michael Lumb.