Målrig kamp i Silkeborg


31. oktober 2011

AC Horsens og Silkeborg IF bragede lørdag sammen i en velspillet og underholdende kamp i U-19 Divisionen. Kampen startede i et voldsomt tempo og der blev arbejdet stenhårdt fra begge mandskaber på at sætte sig på vigtige områder på banen. Begge hold ville gerne have bolden, hvilket gav nogle flotte gennemspillede angreb fra begge sider.

Desværre for ”De Gule” kom Silkeborg IF foran allerede efter tre minutter. Et indlæg slået fra Silkeborgs venstre angrebsside fandt vej helt om til bageste stolpe, hvor en AC spiller fik taget sig en blunder. Det gav plads til Silkeborgs Mads Holm, der let kunne heade bolden ind bag Alexandar Stankovich.

Efter 12 minutter svarede AC Horsens dog igen og på en hurtig omstilling lykkedes det Oguzhan Özcelik at opsnappe en løs bold på kanten af feltet, og uden betænkningstid sparkede Oguzhan bolden sikkert forbi Christian Schultz i Silkeborg-målet.

Silkeborg IF kom dog hurtigt over udligningen og efter 20 minutters spil var det så Silkeborgs tur til at slå til efter en omstilling. En opspilsfejl blev hurtigt vekslet til en åben mulighed til Silkeborg og Mathias Lynge svigtede ikke det store tilbud alene med Aleksandar Stankovich. 2-1 til Silkeborg og AC-spillerne skulle nu igen hive noget overskud frem. Heldigvis kom udligningen hurtigt efter. Mads Damgaard steg til vejrs på et perfekt sparket hjørnespark fra Patrick Nielsen, og Mads headede AC Horsens på 2-2.

Stillingen 2-2 holdt til pausen, og begge hold havde bestemt mange positive ting at snakke om, men måske også lidt bekymring over de mål, som holdene havde indkasseret.

2. halvleg startede som 1. halvleg med højt tempo og godt fodboldspil, og som halvlegen skred frem, viste det sig at der ikke var nogen af holdene, der ønskede det uafgjorte resultat. Begge hold gik efter sejren og spillet flød godt fra begge mandskaber.

Med kun otte minutter tilbage af kampen fik Silkeborg hul på bylden og dette efter et hjørnespark som på flotteste vis blev headet ind af Silkeborgs Jakob Vestergaard. AC-spillerne så lidt skidt ud i situationen og kampen lignede nu en hjemmesejr.

Heldigvis for de gule talenter lykkedes det i overtiden Shawn Memory at sikre AC Horsens et point efter et flot langskudsmål. Målet blev scoret i kampens absolut sidste sekund. Faktisk nåede Silkeborg kun at lave begyndelsessparket efter scoringen, før dommeren fløjtede af.

Et point til hvert hold og en kamp som begge hold havde stor andel i blev så velspillet som den blev.

Foto: badenfoto.dk