Macena er ikke langt fra topformen


13. januar 2012

Gilberto Macena har nydt juleferien med familie og venner under varme himmelstrøg i Brasilien, men i mandags blev det atter hverdag, da han var tilbage på træningsbanen i Horsens.  Det lader dog ikke til at genere Superligaens topscorer, der har været aktiv i ferien og betegner formen som rigtig god her godt halvanden måned før sæsonstarten mod HB Køge.

- Jeg har ikke taget på i ferien og jeg føler mig i bedre form end jeg har været i tidligere opstarter. Der går ikke lang tid, før jeg rammer topformen, men jeg har også trænet godt i ferien. Uffe (fysisk træner) havde bedt mig om at holde lidt igen i de første to-tre uger pga. mit ene baglår, men jeg har løbetrænet og styrketrænet en del i den sidste halvanden uge, fortæller Gilberto Macena.

Han forventer en hård træningsuge fra på mandag.

- Den første uge har været fin og det var dejligt at komme i gang igen. Vi har løbet en del, men også været igennem en del pasningsøvelser og det har været dejligt at have bolden med. I næste uge begynder vi for alvor på løbene, så det skal nok blive en hård uge, lyder det fra Macena.

Foto: badenfoto.dk