Macena i hovedrollen


26. oktober 2011

Gilberto Macena indtog om nogen hovedrollen på Herlev Stadion i dagens pokalopgør, hvor han startede på bænken, men kom på banen og scorede to gange. Brandvarme Macena er smækfyldt med selvtillid og det smitter af på præstationerne.

- Det er en dejlig følelse at stå her efter kampen efter at have scoret til 3-2 i det 94. minut. Det var en vild og sjov afslutning, og dejligt at jeg kunne hjælpe holdet med to scoringer. Det giver mig endnu mere selvtillid og jeg er ikke i tvivl om, at bolden ryger ind i netmaskerne, inden jeg sparker, fortæller Gilberto Macena, der beskriver sine mål sådan her:

- Det første mål falder ved, at Jeppe Mehl finder mig i et dybdeløb og forsvaret kan ikke følge med mig. Jeg kommer i en god position og sætter den fladt ind under keeperen med venstrebenet. Ved det andet mål står jeg i en god position som angriber og jeg ved ikke, om Morten Rasmussen afslutter eller afleverer, men jeg dirigerer bolden i mål med hælen. Den afslutning viser også lidt om, at jeg har meget selvtillid i øjeblikket, forklarer Macena.

Herlev bed godt fra sig og Gilberto Macena roser topholdet i 2. division Øst.

- Det blev en typisk pokalkamp, der bølgede frem og tilbage som den vi spillede mod Nordvest FC for et par sæsoner siden. Vi undervurderede ikke Herlev, der er et rigtig godt hold, der gerne vil spille fodbold og forsvarede godt. Vi holdt et højt niveau, men ikke så højt som i de seneste kampe og vi valgte de forkerte løsninger, da vi kom bagud 1-0. Vi arbejdede dog videre og viste igen stor effektivitet på vores chancer, fortæller Gilberto Macena.

Foto: badenfoto.dk