Macena topper topscorerlisten


20. september 2011

Gilberto Macena er brandvarm i øjeblikket, hvor de seneste tre kampe har kastet seks brasilianske kasser af sig og i går var han outstanding på CASA Arena Horsens. I alt har han nettet syv gange i Superligaen i denne sæson og det bringer ham op i toppen af topscorerlisten, hvor nærmeste forfølger er Søren Berg med seks kasser.

- Det har været et af mine mål at ligge nummer et på topscorerlisten, så det er selvfølgelig dejligt at nå det. Nu er jeg også for alvor i gang på CASA Arena Horsens, hvor jeg har savnet at lave mål og det skulle meget gerne fortsætte resten af sæsonen, fortæller Gilberto Macena.

Han høster masser af roser for sin indsats mod OB dagen derpå, men han vil hellere fremhæve holdet.

- Sejren over OB skete på baggrund af en holdindsats, hvor alle bevarede fokus og som hold gjorde vi mange ting rigtigt. Vores kombinationsspil lykkedes og vi havde mange gode løb omkring Henrik Toft, som vi også havde i sæsonens første kampe. Hvis vi fortsætter det her spil, så skal vi nok få mange flere point på kontoen, lyder det fra AC Horsens’ nummer ni.

”De Gule” har hentet tre sejre i træk og på søndag skal den serie udbygges, når det gælder udekampen i Silkeborg.

- Vi er inde i en god stime og har hentet masser af selvtillid i de seneste kampe, så det skal vi udnytte i Silkeborg. Det er altid svært at spille i Silkeborg og vi skal have respekt for dem, men vi skal forsøge at ride videre på bølgen, slutter Gilberto Macena.

Foto: badenfoto.dk