Mads Bech Sørensen forlænger kontrakten for 3 år


28. maj 2016

Unge Mads Bech Sørensen, der er et produkt fra AC Horsens egen talentudvikling har forlænget kontrakten med AC Horsens frem til sommeren 2019. Manager Bo Henriksen er ikke bange for at rose den unge spillere og siger som forlængelsen

- Mads er en spiller vi forventer enormt meget af. Han er 17 år og stadig kun U/17 spiller, men alligevel træner han på lige fod med vores førstehold, hvilket er helt vildt for sådan en ung gut. Grunden til at han kan holde til at være med hver gang er, at han er et fysisk pragteksemplar og han vil kunne udvikle sig yderligere ved at være med i superliga truppen, for han bliver rigtig god, hvis han forsætter sin udvikling som hidtil. Vi forventer rigtigt meget af ham i fremtiden, for der ligger masser af superligakampe og venter på sigt, hvis vi i fællesskab får udnyttet hans potentiale. Til sidst vil jeg tilføje at det også er vildt fedt at se, vi også udvikler spillere i AC Horsens og her vil jeg gerne rose hele klubben for at det lykkes. 

Mads Bech er oprindeligt fra samarbejdsklubben Østbirk IF og kom allerede til AC Horsens som 12 årig, hvilket gør at han var været med på alle ungdomsholdene i AC Horsens. Efter sommerferien bliver han U/19 spiller, men skal træne med førsteholdet hver gang når skolen ikke står i vejen. Mads siger selv om forlængelsen:

- Jeg er rigtig glad for at forlænge med AC Horsens. Det er rigtigt dejligt, at troen på mine evner er så store hos Bo og Niels. De har og viser mig rigtig meget tillid og derfor nyder jeg virkelig at være en del af førsteholdstruppen i AC Horsens. Jeg er efterhånden blevet vant til at træne med førsteholdet efter at have gjort det i en lang periode, men for mig handler det om stadig at udvikle mig og så forhåbentligt få nogle indhop i starten af kontraktperioden og derefter at komme helt tæt på holdet sidst i perioden.  Men fokus er på at jeg skal udvikle mig yderligere og det første til to år går med at forbedre mine evner som fodboldspiller og spille kampe på reserveholdet siger Mads Bech Sørensen om sin forlængelse med AC Horsens.