Madsen påbegynder højeste træneruddannelse


18. januar 2012

Anders Madsen påbegynder DBU’s P-træneruddannelse mandag den 23. januar og han har store forventninger til uddannelsen, der strækker sig over halvandet år. Inspiration og udvikling er nøgleordene for Anders Madsen, der ser frem til at være sammen med kolleger fra andre klubber.

- Jeg var senest på kursus i 2004, da jeg tog DBU’s A-træneruddannelse og jeg glæder mig til at lære noget nyt og få ny inspiration. Jeg forventer helt klart at blive klogere og jeg glæder mig til at diskutere fodbold med de andre trænere. Man kan altid lære noget af andre træneres input og de spændende diskussioner, der altid vil være, fortæller Anders Madsen, der blandt andet skal være på hold med Carsten V. Jensen og Ebbe Sand.

P-træneruddannelsen er den højeste nationale og internationale træneruddannelse, og titlen som P-træner er blandt andet et krav, hvis man skal være cheftræner i Superligaen. Det er dog ikke en eventuel titel som superligatræner, der er den største motivation for Anders Madsen.

- Jeg vil gerne udvikle mig som træner og menneske, og det vil utvivlsomt ske gennem P-træneruddannelsen. Jeg tager ikke uddannelsen for at positionere mig til at blive superligatræner, men for at udvikle mig, lyder det fra Anders Madsen.

P-træneruddannelsen inkluderer blandt andet en del samlinger, en fælles studietur som typisk ligger i forbindelse med en slutrunde og en individuel studietur. Uddannelsen afsluttes med en større skriftlig opgave, som skal forsvares.

Foto: badenfoto.dk