Manglende skarphed kostede sejren


21. oktober 2012

Der var chancer i begge ender, men hverken AC Horsens eller Esbjerg fB formåede at få netmaskerne til at blafre på CASA Arena Horsens her til eftermiddag, og dermed sluttede kampen 0-0.

Det begyndte ellers ganske lovende for hjemmeholdet, der kom frem til den første chance allerede efter et par minutter. Martin Retov sendte Jude Nworuh af sted i højre side. Nworuh styrede mod baglinjen og sendte bolden ind til en fremadstormende Martin Spelmann inde foran mål. Desværre lå bolden lidt bag Spelmann, der sendte bolden forbi kassen.

Gæsterne viste flere smagsprøver på godt omstillingsspil i 1. halvleg, men uden at det gav pote. I det 24. minut kom gæsternes første gode mulighed, men Frederik Rønnow pillede Martin Braithwaites hovedstød med en super redning. Efter godt en halv times spil var det så Steffen Ernemanns tur til at få en god mulighed, men han kunne heller ikke passere Rønnow.

”De Gule” etablerede et godt pres i slutminutterne af 1. halvleg. I det 41. minut reagerede Lukas Hrdadecky hurtigt, da Martin Retovs afslutning blev blokeret, og den lange finne stod også i vejen for Retovs frispark i det 45. minut. Hrdackey var en vigtig mand for Esbjerg i de minutter, og Ken Fagerberg kunne heller ikke passere ham i 1. halvlegs overtid, da bolden dumpede ned til ham tæt under mål. Kort efter var det Morten Rasmussens tur til at få en stor chance, men han headede bolden forbi kassen. Desværre kastede de mange chancer ikke et gult føringsmål af sig.

AC Horsens kom godt ud til 2. halvleg, og der gik et sus gennem publikum i det 49. minut, da Martin Retov knaldede bolden på overliggeren. Herefter fulgte en periode, hvor der var langt mellem chancerne, men i det 70. minut foretog Anders Nøhr det rigtige løb fra venstre side og ind i feltet, og fra en god position satte han panden på Jude Nworuhs fine indlæg, men desværre dirigerede han bolden forbi mål.

Begge hold jagtede sejren til sidst, og derfor bølgede spillet frem og tilbage, hvilket resulterede i chancer i begge ender. Esbjerg Jakob Ankersen sendte bolden på overliggeren i det 81. minut, men hjemmeholdet slap med skrækken.

Frem mod slutningen bragte Steffen Kielstrup sig i en favorabel afslutningsposition, men han valgte at spille bolden videre til André Bjerregaard i stedet for at afslutte, og Jude Nworuh missede også en stor chance i slutminutterne, da han ikke fik ordentlig ram på bolden.

I tredje minuts overtid måtte Frederik Rønnow hive endnu en stor redning ud af ærmet på Martin Braithwaites afslutning.

Det uafgjorte resultat betyder, at AC Horsens nu har 16 point og er placeret i midten af rækken.

Matchfacts:

AC Horsens – Esbjerg fB 0-0

 

AC Horsens:

Frederik Rønnow

Alexander Juel Andersen, Morten Rasmussen, Mads Agesen, Anders Nøhr

Martin Spelmann, Steffen Kielstrup, Martin Retov, André Bjerregaard

Jude Nworuh, Ken Fagerberg

 

Indskiftninger, AC Horsens:

56. Henrik Toft (Ken Fagerberg)

Advarsler, AC Horsens:

15. André Bjerregaard

62. Martin Retov

Esbjerg fB

Lukas Hradecky

Peter Ankersen, Kian Hansen, Nicolai Høgh, Jonas Knudsen

Sebastian Andersen, Magnus Lekven, Steffen Ernemann, Jakob Ankersen

Martin Braithwaite, Njogo Demba-Nyrén

Indskiftninger, Esbjerg fB:

37. Jerry Lucena (Magnus Lekven)

62. Jesper Lange (Njogo Demba-Nyrén)

Advarsler, Esbjerg fB:

40. Lukas Hradecky

45. Steffen Ernemann

Man of the match:

Martin Retov

 

Tilskuere:

3.721

Dommer:

Mads-Kristoffer Kristoffersen

 

Se statistik fra kampen ved at klikke her.

Foto: badenfoto.dk