Martin Retov er årets fighter


21. maj 2012

For to år siden blev ”Fighter-Prisen” stiftet af virksomheder fra AC Horsens’ sponsorkreds med det formål at skabe et fælles forum omkring spillerne. Prisen blev i år – ligesom de foregående år - tildelt en spiller, som har kæmpet bravt hele sæsonen, og tre spillere har været nomineret.

Martin Retov blev en ret suveræn vinder af prisen som årets fighter, og han modtog kort før gårsdagens kamp mod AGF et Tintin-litografi af Ole Ahlberg med titlen ”Frokost i det grønne” sammen med en check.

- Martin Retov har en stor andel i AC Horsens’ fantastiske sæson, og det skinner igennem, at han vil vinde hver eneste gang. Han har en meget vigtig rolle som indpisker, og han har krydret mange store præstationer med afgørende mål, fortæller Lena Hansen fra Careitec A/S, der er medstifter af prisen.

Virksomhederne i Horsens og omegn er blevet tilbudt at være med i mange arrangementer og tiltag i foråret, men der har alligevel været god opbakning til at bidrage til prisen som årets fighter.

- Vi har oplevet en pæn opbakning fra virksomhederne i AC Horsens’ sponsorkreds, og vi glæder os over, at vi nu kan tildele prisen for tredje sæson i træk. Så vidt jeg ved, er AC Horsens den eneste klub, hvor sponsorerne går sammen om at tildele en pris på den her måde, og det vidner om en god teamspirit i netværket, fortæller Lena Hansen.

Martin Retov er en stolt modtager af prisen.

- Det er altid rart med ros, og jeg er fantastisk stolt over at modtage denne pris. Vi har haft en rigtig god sæson, hvor vi har spillet mange gode og kloge kampe, og vi har fået luget ud i de dumme fejl, der var lidt for mange af i mit første år i klubben. Vi har rykket os pointmæssigt og fået positiv omtale i medierne, hvilket alle i AC Horsens kan være stolte af, fortæller Martin Retov, der beskriver sin egen rolle på den gule midtbane således:

- Min opgave er at sætte spillet op og være bindeled mellem offensiven og defensiven. Martin Spelmann og jeg skal forsøge at vinde slaget på midtbanen, og det er lykkedes meget godt i denne sæson, fortæller Martin Retov.

Følgende sponsorer har bidraget til årets fighter-pris:

Egebjerg El

Galleri Brænderi gården

Kraft Biler

CASA

SuperEgo

Dana Ure

Redoffice Kontorkompagni

Henning Lund

Arbejdernes Landsbank

Ladegaard, Rasmussen og Partnere

Horsens Murer og Entreprenørforretning a/s

Nybolig

Brd. Thybo a/s

Dagnæs Glaslager

Zibo

Sport Concept

Marius Pedersen

Vestjysk Bank

Careitec

Lindegaards Farvehandel

På billedet ses Martin Retov sammen med Jacob Givskov Nielsen fra Kraft Biler, der er spillersponsor for Martin Retov.

Foto: badenfoto.dk