Matej Delač: Et derby er altid specielt


10. april 2019

AC Horsens møder Vejle Boldklub på fredag den 12. april klokken 19.00, og det bliver dommer Morten Krogh, der skal styre slagets gang på Vejle Stadion.

”De gule” jagter oprejsning efter fredagens 0-3 nederlag til AGF, og forhåbentlig kommer det mod de rødklædte lokalrivaler, der ligger sidst i gruppen.

Matej Delač spillede en fremragende kamp i fredags, og han ser frem til at komme i aktion igen, når turen går til Vejle.

- Det er altid specielt at spille et derby, og jeg glæder mig til at spille mod Vejle, for det er kampe, der har en god atmosfære og deres eget liv uanset placering i tabellen og andre ting. Vi er godt i gang med forberedelserne til kampen, og vi vil at bevise, at vi havde en dårlig dag mod AGF og stadig kan spille fodbold. Alle spillere i truppen er klar til at arbejde hårdt for at hente et godt resultat i Vejle, fortæller Matej Delač.

De to klubber ligger tæt på hinanden i det østjyske, og det er en af de kampe, de røde og gule fans rigtig gerne vil vinde.

- Vi kender kampens betydning og ved, at den er meget vigtig for fansene. Vi håber, mange gule fans tager med til Vejle for at støtte os, og vi vil gøre alt for at betale tilbage med en god præstation, lyder det fra Matej Delač.