Mathias Kristensen er blevet knæskadet


6. april 2018

AC Horsens’ angriber Mathias Kristensen blev knæskadet i et solouheld for godt en uge siden, og nu venter en operation.

Uheldet skete i forbindelse med onsdagens træning i et spil, hvor spillerne skulle vende meget, og ud af det blå mistede Mathias Kristensens hold bolden.

- Jeg skulle vende rundt, og venstre ben blev i jorden, mens resten af kroppen vendte. Jeg kunne høre knækket, og det gjorde ondt med det samme. Jeg kunne genkende følelsen og smerten og var ret chokeret, for jeg ødelagde korsbåndet og menisken i samme knæ for syv år siden, fortæller Mathias Kristensen og fortsætter:

- Jeg frygtede, at det var korsbåndet igen, og dengang spillede jeg ikke kamp i 10 måneder. Det ville ikke være til at bære igen, og man frygter altid det værste, når sådan noget sker, lyder det fra Kristensen.

Umiddelbart efter hævede knæet op, og han kunne ikke strække sit venstre ben, men korsbåndet er heldigvis intakt.

- Efterfølgende fik jeg knæet scannet, og det er heldigvis ”kun” menisken, der har taget skade, og enten skal det løse stykke fjernes, ellers skal det sys sammen. Det er selvfølgelig ærgerligt og irriterende, og en skade kommer aldrig belejligt, men det er ekstra irriterende nu, hvor jeg skulle vise mig frem. Nu gælder det om at få overstået operationen, og derefter står den på genoptræning, forklarer Mathias Kristensen.

Det er udsigt til, at han bliver opereret inden for en uges tid, og derefter får han optimale betingelser i forhold til at genoptræne.

- Der bliver virkelig taget godt hånd om mig her i klubben, og der bliver handlet med det samme, hvilket jeg er rigtig glad for, slutter Mathias Kristensen