Mathias Nielsen: Jeg vil prøve noget nyt og prøve mig selv af


9. januar 2019

Den 18. juli 2014 offentliggjorde AC Horsens, at klubben havde tilknyttet Mathias Nielsen, der kom fra Næstved Boldklub, og manager Bo Henriksen lagde ikke skjul på sin begejstring over at have hentet ”den bedste spiller i 2. division”.

Siden er der gået fire et halvt år for anfører Nielsen på Langmarksvej, men til sommer er det slut, for han rykker videre til det kronjyske og Randers FC, hvor han tiltræder på en tre-årig kontrakt fra sommer.

- Først og fremmest har jeg brug for at prøve noget nyt og prøve mig selv af. Jeg har været i AC Horsens i fire et halvt år og fem år, inden jeg skifter til Randers, og jeg er stolt af det, jeg har været med til at opnå her i klubben. Det startede jo skidt, for klubben var presset økonomisk, men siden er det heldigvis gået fremad, og nu ser det godt ud i forhold til præstationerne i Superligaen, og økonomien er også blevet vendt. Jeg forlader en klub i en god udvikling, og det har været vigtigt for mig, fortæller Mathias Nielsen.

Han skiftede fra 2. division til 1. division og var siden med til at rykke op i Superligaen, og i alt har han spillet 116 kampe for AC Horsens. Han kunne havde haft flere kampe på CV’et, men en drilsk knæskade holdt ham ude i et års tid.

- Det var uheldigt at blive skadet, men den periode lærte mig meget om mig selv og rollen som leder, og hvordan jeg kunne gøre tingene udenfor banen. Det er selvfølgelig aldrig rart at være skadet, men det gavnede mig på flere områder, lyder det fra Mathias Nielsen.

Han er heldigvis fit for fight igen og var også med på træningsbanen, da AC Horsens tog hul på opstarten onsdag den 9. januar.