Mehl ramte den lige i røven


17. oktober 2011

Jeppe Mehl har flere gange været tæt på at score sit første superligamål for AC Horsens – blandt andet med et stolpeskud mod HB Køge – men i dag scorede han så endelig sin første kasse i Superligaen – og hvilken en. Han tordnede bolden ind bag Johan Wiland, der sprællede forgæves.

- Kryger slår bolden ind til mig, Toft lader den køre og så klapper jeg til den første gang. Jeg ramte den lige i røven og det var fantastisk at se den ryge ind. Jeg har længtes efter den scoring og det var vel min første superligascoring i 45 kampe, fortæller Jeppe Mehl.

Han og resten af holdet leverede en fremragende indsats mod FC København, der blev sendt hjem til hovedstaden med et 0-2 nederlag.

- Det var helt fantastisk at være med til at slå FC København. Hvis man skal sammenligne med kampen mod FC København for et par måneder siden, så var vi mere i boldbesiddelse i den kamp, men tabte 1-0. I dag bølgede det mere frem og tilbage, men vi scorede på chancerne, fortæller Jeppe Mehl og fortsætter:

- Det var deres første nederlag i denne sæson og selvom det i princippet er en kamp som alle andre, så er det noget specielt at vinde 2-0 over FC København. Det giver en masse selvtillid til hele holdet.

De 6.587 tilskuere skabte en fremragende kulisse for Mehl og resten af AC-spillerne.

- Det var dejligt at se så mange tilskuere på CASA Arena Horsens og de leverede en rigtig god opbakning gennem hele kampen, slutter Mehl.

Foto: badenfoto.dk