Michael Lansing erstatter Kevin Ray Mendoza


19. juni 2019

Kevin Ray Mendoza forlader AC Horsens, og i stedet har ”de gule” tilknyttet den amerikanske målmand Michael Lansing på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2020.

Michael Lansing har senest været på kontrakt i AaB, som han har fået to officielle kampe for, og han har tidligere været tæt på en kontrakt med AC Horsens.

- Lansing har utvivlsomt et stort potentiale, og vi havde også et godt øje til ham for tre år siden, da han var med i et par træningskampe for os. Siden har vi set ham an i reserveligakampe for AaB, hvor han har gjort en god figur, og han er en rigtig dygtig keeper, der skal tage kampen op med Matej Delač, fortæller Bo Henriksen.

Michael Lansing har netop bestået lægetjekket og er her til formiddag på træningsbanen.

- Da jeg trænede med i AC Horsens for tre år siden, kunne jeg godt lide den energi, Bo fik frem i holdet, og der blev arbejdet hårdt og trænet intenst. Jeg er selv en hårdtarbejdende målmand, og jeg er klar til at hjælpe holdet, så vi kan gøre det godt i Superligaen. Jeg glæder mig til at lære klubben endnu bedre at kende, og jeg er spændt på at komme i gang, fortæller Michael Lansing.

AC Horsens siger goddag til Lansing og farvel til Kevin Ray Mendoza, der har fået ophævet sin kontrakt.

- Kevin Ray Mendoza er en god fyr, der har optrådt professionelt og har fået superligadebut, mens han har spillet for AC Horsens, og han skal spille fast, hvis han skal udvikle sig yderligere. Det kan vi ikke love ham, og derfor er vi blevet enige om at ophæve kontrakten, så han kan finde en klub, hvor han kommer til at spille. Vi ønsker ham al muligt held og lykke, fortæller Bo Henriksen.

Kevin Ray Mendoza opnåede otte kampe for AC Horsens og blev også udtaget til det filippinske landshold efter skiftet til ”de gule”, men nu fortsætter han karrieren et andet sted.

- Jeg har været glad for at være en del af AC Horsens, hvor jeg har fået min superligadebut. Der er rigtig gode mennesker i og omkring klubben, og jeg er glad for de bekendtskaber jeg har fået. Grunden til at jeg skifter klub er, at jeg skal have spilletid for at fortsætte min udvikling, og derfor er vi blevet enige om at ophæve kontrakten, siger Kevin Ray Mendoza.