Michael Lansing fortsætter karrieren i norsk fodbold


17. december 2020

AC Horsens’ målmand Michael Lansing har valgt at fortsætte karrieren i norske Aalesunds FK, og han har skrevet under på en treårig kontrakt, der løber fra årsskiftet.

Michael Lansing skiftede til AC Horsens fra AaB for halvandet år siden, og han har spillet 16 kampe for ”de gule” – heraf 14 i 3F Superligaen.

Han har været en fantastisk repræsentant for AC Horsens på og uden for banen, og sports- og talentchef Niels Erik Søndergård har kun gode ting at sige om den amerikanske keeper.

- Det er ingen hemmelighed, at vi gerne havde beholdt Michael Lansing i vores målmandsteam, for han er en stærk målmand og en rigtig god fyr for træningsmiljøet og omklædningsrummet, men han vil gerne være førstemålmand, og det har været svært hos os, hvor Matej Delac har holdt et meget højt niveau. Vi er kede af at miste ham, men vi har selvfølgelig også forståelse for, at han forfølger sit mål om at blive førstemålmand et andet sted, og vi ønsker ham alt det bedste, siger Niels Erik Søndergård.

Michael Lansing ser frem til at fortsætte karrieren i Aalesunds FK, og han ser tilbage på en god tid i AC Horsens.

- Efter halvandet år i AC Horsens har jeg et stærkt forhold til alle, og selvom jeg ikke har spillet så meget det seneste års tid, så har jeg forsøgt at bidrage på træningsbanen og i omklædningsrummet. Jeg har altid været glad for at være sammen med gutterne og nydt det gode kammeratskab, vi har i målmandsteamet, og det var i AC Horsens, at min karriere fik en kickstart med de første kampe i Superligaen. Staben og administrationen har altid hjulpet mig og taget godt imod mig, og jeg har fået mange venskaber i klubben, fortæller Michael Lansing og fortsætter:

- Matej Delac er førstemålmand, og det har jeg fuld forståelse for, men jeg har nået et tidspunkt i min karriere, hvor jeg ønsker større mulighed for spilletid, og derfor har jeg valgt at finde en anden klub. Jeg har fået en spændende mulighed i en klub, der har gode planer med mig, og jeg glæder mig, selvom jeg er ked af at forlade AC Horsens, hvor jeg altid har fået stor støtte fra fansene. Det har jeg sat stor pris på, slutter Lansing.