Michael Lumb er testet positiv for COVID-19


14. oktober 2020

Stab og spillere i AC Horsens bliver ligesom de øvrige 3F Superligaklubber testet for COVID-19 ugentligt, og den seneste test viser desværre, at Michael Lumb er testet positiv.

Testen viser også, at alle øvrige spillere, trænere og ledere har fået negativt svar og altså ikke er blevet ramt af COVID-19.

AC Horsens følger naturligvis retningslinjerne, der er udarbejdet af Divisionsforeningen, og det betyder, at Michael Lumb i første omgang skal blive hjemme, indtil han er symptomfri. Efter yderligere 48 timer må han komme til træning på Langmarksvej igen.

- Vi følger selvfølgelig protokollerne nøje, og alle spillere, trænere og ledere bliver som protokollerne foreskriver testet igen fredag den 16. oktober, selvom deres tests var negative. Det her er selvfølgelig en ærgerlig situation for Lumb, men vi ser det også som et udtryk for, at protokollerne virker i og med, at vi fanger et positivt tilfælde, inden vi sender spillerne i kamp, fortæller Niels Erik Søndergård.

Michael Lumb har det efter omstændighederne fint.

- Jeg er træt og har ondt i hovedet, men jeg har taget nogle piller, der kan holde hovedpinen nede. Ellers har jeg det okay, fortæller Michael Lumb.

AC Horsens må under alle omstændigheder undvære Michael Lumb i udekampen mod AGF søndag den 18. oktober, og en lægefaglig vurdering vil afgøre, om han kommer i betragtning til kampen mod FC Nordsjælland søndag den 25. oktober, men han er yderst tvivlsom til opgøret mod nordsjællænderne.

Michael Lumb skal have ro til at komme sig, og han har ikke flere kommentarer til situationen.