Mikkel Jespersen gul i endnu et år


31. maj 2016

De gules nummer 8 har forlænget sin kontrakt for endnu en sæson. Mikkel Jespersen kom til AC Horsens fra Skive IK sidste sommer og har i sin første sæson været med til at spille De Gule i superligaen. I løbet af denne sæson har Mikkel spillet forskellige positioner, lige fra venstre back til højre kant og netop det fremhæver Bo Henriksen i hans udtalelse omkring forlængelsen af Mikkels 1 årige kontraktforlængelse.

- Vi er sindssyge glade for at Mikkel forlænger. Vi tror på, at han kan tage næste skridt og dermed blive en gevinst i Superligaen. Han har nogle rigtig gode spidskompetencer som kan udvikles yderligere på et niveau højere end 1. division. Han er virkelig taktisk dygtigt og kan spille mange pladser, hvilket kun er et stort plus. Han har nogle små ting som vi gerne vil forbedre, men med den vindermentalitet Mikkel har så er jeg sikker på at vi sammen får gjort det. Jeg tror virkelig på at han bliver en god spiller for os i superligaen og er virkelig glad for at have ham i truppen i endnu en sæson, siger Bo Henriksen.

Mikkel Jespersen siger selv om sin forlængelse:

- Jeg er super glad for at få forlænget min kontrakt. Jeg er glad for at spille i klubben og stolt over at få lov til at repræsentere klubben i Superligaen. Klubben er fantastisk på alle parameter, alt lige fra mine medspillere i vores fantastiske omklædningsrum, til trænerne, holdledere, fansene og folk i administrationen gør alle sammen at jeg glæder mig til at komme til træning og spille kampe.