Min Bolighandel Horsens ”køber” Sivert Heltne Nilsen og Kevin Ray Mendoza


17. august 2018

AC Horsens fortsætter med ”play & pay-konceptet” i denne sæson, og det har Min Bolighandel Horsens benyttet sig af ved at ”købe” Sivert Heltne Nilsen og Kevin Ray Mendoza.

Min Bolighandel Horsens er ny sponsor i AC Horsens, og salgschef Peter Jakobsen fortæller her om baggrunden for sponsoratet:

- Jeg har tidligere været en del af handelsnetværket, og jeg skulle finde ud af, hvordan jeg kunne profilere mig, da jeg startede Min Bolighandel Horsens op i forsommeren 2018. ”Play & pay” var interessant for mig, for jeg vil gerne udbrede kendskabet til Min Bolighandel, og der er ingen tvivl om, at jeg vil blive eksponeret gennem specielt Sivert, der får masser af omtale og bliver en profil, fortæller Peter Jakobsen og fortsætter:

- Derudover vil jeg selvfølgelig gerne støtte op om en god sag, for klubben gavner byen, og jeg er meget interesseret i fodbold, så det var meget naturligt at blive en del af sponsorkredsen i AC Horsens. Det er fantastisk at klubben med de midler stadig kan begå sig godt i Superligaen, og jeg får en unik mulighed for eksponering uden, at det skal koste en halv million kroner, fortæller Peter Jakobsen, der tidligere har været træner i et elitemiljø på pige/kvindesiden.

Min Bolighandel Horsens har fået en god start, og det skyldes ifølge Peter Jakobsen blandt andet det lave salær.

- Vi er primært en internetbaseret ejendomsmægler, der reelt har andre priser end ejendomsmæglere generelt, men vi yder samme gode service, siger Peter Jakobsen.

Klik her for at gå direkte til Min Bolighandel Horsens’ Facebookside.