Miraklet i Forum Horsens: AC Horsens er eSuperligamestre


7. december 2019

AC Horsens leverede den største sensation i dansk FIFA-historie, da ”de gule” lørdag aften fejede al modstand til side og til sidst kunne løfte trofæet som det synlige bevis på, at eSuperligamesterskabet har hjemme på CASA Arena Horsens.

Eksperterne havde ikke levnet AC Horsens mange chancer, for storfavoritterne fra Brøndby IF var modstanderen, ”de gule” stod overfor i kvartfinalen, og Fredberg og Dingo hører til de absolut bedste herhjemme.

Jenner og Legind leverede varen og vandt begge kampe, og så var stilen ligesom lagt frem mod semifinalen, hvor OB ventede. Her var drengene igen i kontrol og gik videre på reglen om udebanemål.

Atmosfæren var vanvittig god i Forum Horsens, og det skyldtes i høj grad de gule fans, der virkelig bar de lokale helte frem, og Legind og Jenner storroste den gule support.

I finalen ventede Pilm og ikke mindst Marcuzo, der hører til blandt de allerbedste FIFA-spillere, og Jenner skabte et fint udgangspunkt før returkampen, da han vandt 2-1 over Pilm på udebane. Marcuzo hentede en snæver 1-0 sejr i returopgøret mod Legind, og dermed skulle finalen afgøres i en tredje kamp mellem dagens to bedste FIFA-spillere: Jenner og Marcuzo.

Jenner fortsatte de fremragende takter og leverede et brag af en kamp, da han satte Marcuzo til vægs med en stensikker 3-0 sejr, og dermed kunne de gule helte lade sig hylde af det ellevilde hjemmepublikum.

En fantastisk indsats af Jenner og Legind, der fik solid støtte af Ralle og Jeppe LK.