Mølby: Rigtig god træningskamp


14. februar 2012

AC Horsens mødte Røde Stjerne Beograd her til eftermiddag og ”De Gule” måtte indkassere et 1-2 nederlag i Tyrkiet. Serberne chokstartede med en scoring efter et minuts spil, da en Røde Stjerne-spiller fulgte op på en ripost og føringen blev fulgt op med et langskudsmål i det 35. minut. Lasse Kryger reducerede for AC Horsens med seks minutter tilbage af kampen.

- Det var en rigtig god træningskamp forstået på den måde, at vi blev presset ud i problemstillinger som vi formåede at løse. Vi var alt for duperede over at møde Røde Stjerne Beograd i 1. halvleg og vi var alt for passive ved deres to mål, men vi arbejdede os godt ind i kampen og spillede en rigtig god 2. halvleg, hvor vi var aggressive, pressede serberne godt og vandt bolde. Vi spillede godt op gennem deres kæder og skabte tre-fire store muligheder efter pausen. I forhold til tidligere træningskampe så blev vi ikke fanget i omstillinger i dag og det var også positivt. Det var også godt for os at spille 90 minutter i så højt tempo, fortæller Johnny Mølby.

Der blev ikke givet ved dørene i det tyrkiske.

- Der var masser af intensitet og hårdhed i kampen og det var ved at kamme over et par gange, men dommeren dømte en fin kamp, selvom det ikke var den letteste opgave, lyder det fra Johnny Mølby.

Han kunne blandt andet se dommeren give det røde kort til Johan Absalonsen og om det siger hovedpersonen:

- Jeg blev skubbet ned af en modstander og reagerede på det, hvilket dommeren takserede som en hævnakt og det røde kort kan godt forsvares, fortæller Johan Absalonsen, der fremhæver holdets gode 2. halvleg.

- Vi formåede at lægge et godt tryk på Røde Stjerne Beograd efter pausen og dæmmede op for deres pasningsspil. De var ikke bedre end os, men vi havde for meget respekt for dem i 1. halvleg og det fik dem til at se gode ud. Det hjalp at sidde tættere på dem efter pausen og vi fik gang i vores spil, forklarer Johan Absalonsen.

AC Horsens startede med følgende hold på banen:

Frederik Rønnow

Morten Rasmussen, Nabil Aslam, Niels Lodberg, Anders Nøhr

Janus Drachmann, Martin Retov, Martin Spelmann, Jeppe Mehl

Johan Absalonsen, Henrik Toft

Indskiftninger:

50. Ken Fagerberg (Johan Absalonsen)

55. Robert Veselovsky (Frederik Rønnow)

60. Mads Agesen (Niels Lodberg)

70. Lasse Kryger (Jeppe Mehl)

75. Troels Kløve (Anders Nøhr)

78. Alexander Juel Andersen (Martin Retov)

80. Kenan Hajdarevic (Henrik Toft)

AC Horsens spiller træningskamp igen på lørdag, når det gælder opgøret mod Partizan Beograd, der ligger nummer 1 i den bedste serbiske række - 10 point foran Røde Stjerne Beograd.

Foto: badenfoto.dk