Nederlag i efterårets sidste kamp


17. november 2011

Dato: 12. november 2011

Kamp: FC Fyn – AC Horsens

Turnering: U-19 Divisionen, runde 13

Spillested: B1909 (kunstbanen) kl. 12.00

Resultat: 1-0

Pause: 0-0

Målstatistik:

61. min. 1-0 Anders Bækgaard

Advarsel: FC Fyn

75. min. Ronny Larsen

Advarsel: AC Horsens

56. min. Hüseyien Sarigöz

66. min. Patrick Grønbech

Ind/udskift: FC Fyn

62. min Jannik Madsen/Emil Høstrup

81. min Rafat Al-Saoodi/Ronny Larsen

Ind/udskift: AC Horsens

61. min. Shawn Memory/Martin Thomsen

70. min. Thomas Glud/Oguz Özelik

75. min. Alexander Kreutz/Patrick Nielsen

FC Fyn:

01. Niclas Henriksen

02. Kristoffer Jensen

03. Jannik Madsen

04. Rasmus Nørgaard

05. Rafat Al-Saoodi

07. Morten Andersen

08. Anders Bækgaard

10. Martin Munk

11. Ronny Larsen

12. Tobias Pedersen

13. Rasmus Andersen

14. Emil Høstrup

19. Mark Kongstedt

AC Horsens:

01. Marc Arendsen

02. Hüseyien Sarigöz

03. Jakob Rasmussen

04. Mads Damgaard

05. Martin Thomsen

06. Kristoffer Gjettermann

07. Thomas Glud

08. Jesper Fries

09. Oguz Özelik

10. Patrick Nielsen

11. Patrick Grønbech

13. Shawn Memory

14. Jeppe Svenningsen

20. Alexander Kreutz

Kampens AC spiller: Jeppe Svenningsen

FC Fyn – AC Horsens

Efterårets sidste turneringskamp endte med endnu et nederlag til AC Horsens’ U-19 hold. En kamp mellem to godt kæmpende hold blev afgjort efter en times spil, hvor en ripost efter en afslutning blev fulgt op af en FC Fyn-angriber, som sikkert sparkede værterne på sejrskurs.

AC Horsens startede kampen skidt og FC Fyn sad på det hele i det første kvarter, men efter at AC-holdet fik rettet presspillet på den centrale midtbane, begyndte AC Horsens at vinde terræn. Boldene blev vundet og omstillinger sat i gang. AC Horsens producerede chancer på samlebånd i den midterste periode af første halvleg og burde have scoret både to og tre gange.

0-0 ved pausen og AC Horsens havde mange positive ting at snakke om, men selvfølgelig også lige en påmindelse til spillerne om at udnytte de chancer, som holdet skabte. Anden halvleg var en meget lige affære med få chancer, men dem der blev produceret var til gengæld store.

FC Fyn kunne have bragt sig yderligere foran, men en flot kamp af den debuterende målmand Marc Arendsen gjorde, at AC Horsens stadig havde håbet om point. Kæmpechancer til Martin Thomsen og Shawn Memory burde have givet holdet point, men igen haltede effektiviteten. Derfor var det noget utilfredsstillende, at AC Horsens måtte forlade banen med et nederlag.

Fokus for kampen var ifølge cheftræner Claus Troelsen stor løbevillighed samt styrke i duellerne, hvilket spillerne ifølge Claus Troelsen bestemt leverede.

- Vi er selvfølgelig skuffede over resultatet, men vi ved også, at første forudsætning for at komme tilbage på sejrskurs er at arbejde hårdt som en enhed, hvilket jeg synes spillerne gjorde i kampen. Vi skal tage alt det positive med fra denne kamp som vi kan og huske på, at der er mange kampe tilbage af sæsonen, fortæller Claus Troelsen.

Nu går AC-holdet på kampferie, men truppen fortsætter træningen frem til midt i december. Herefter får spillerne en kort vinterferie, inden det igen går løs med træning og opstart fra den 9. januar.

Foto: badenfoto.dk