Nederlag i sidste test


10. juli 2011

AC Horsens mødte i dag Esbjerg fB i den sidste træningskamp inden sæsonpremieren mod HB Køge om en uge og det sluttede med en vestjysk sejr på 3-1. Gæsterne var bedre på alle parametre i 1. halvleg og straffede et passivt AC-hold tre gange, men 2. halvleg var markant bedre set med gule briller.

Der var blot spillet 52 sekunder, da Esbjerg sendte den første advarsel med Mikkel Vestergaards friløber, men Søren Jochumsen nåede godt ned til den svage afslutning. Tre minutter senere måtte AC-keeperen sprælle forgæves, da Søren Rieks dirigerede et indlæg i netmaskerne. Issey Nakajima-Farran var tæt på at bringe balance i regnskabet i det sjette minut, men hans afslutning prellede af på trekantsammenføjningen og kort efter det var angrebsmakker Gilberto Macena, der skød over mål fra tæt hold.

”De Gule” haltede efter Esbjerg i store dele af 1. halvleg og det kom blandt andet til udtryk i det 22. minut, hvor Jesper Lange opsnappede en dyb stikning og forsøgte at passere Søren Jochumsen. Han fik fingrene på bolden, men kunne ikke holde den og så sendte Mikkel Vestergaard riposten i netmaskerne. Issey Nakajima-Farran fik halvlegens største AC-chance, da Anders Nøhr fandt ham med en god aflevering, men den canadiske landsholdsspiller tabte den direkte duel til Lukas Hradecky, der parerede til hjørnespark. Søren Rieks scorede halvlegens sidste mål, da han udnyttede en noget passiv AC-defensiv i det 37. minut.

Den gule indsats var noget bedre efter pausen, hvor der kom bedre styr på defensiven, organisationen og det chanceskabende spil. Jeppe Mehl, Martin Spelmann, Martin Retov og Lasse Kryger havde alle udmærkede forsøg indenfor en periode på 10 minutter i 2. halvleg og det trak op til den scoring, der faldt et kvarter før slutfløjtet. Anders Nøhr fandt Lasse Kryger med en god aflevering og Kryger tordnede bolden i nettet – befriende med en resolut afslutning uden så meget betænkningstid.

Meget mere var der ikke at skrive om fra dagens kamp og det var tydeligt, at spillerne blev mere og mere trætte som 2. halvleg skred frem.

Målmandsposten blev delt mellem Søren Jochumsen og Frederik Rønnow, der begge fik en halvleg.

AC Horsens: Søren Jochumsen (Frederik Rønnow, 45.), Morten Rasmussen (Søren Jensen, 51.), Nabil Aslam (Alexander Juel Andersen, 78.), Niels Lodberg, Anders Nøhr, Lasse Kryger, Martin Spelmann, Martin Retov, Jeppe Mehl, Gilberto Macena (Alioune Kebe, 78.), Issey Nakajima-Farran.