Nederlag i Vejle efter mareridtsagtig 2. halvleg


7. august 2015

Fredag aften lagde Vejle Boldklub grønsvær til sæsonens første lokalopgør. Desværre blev det langtfra et af dem mere minderige lokalbrag, da De Gule efter en mareridtsagtig 2. halvleg måtte rejse hjem med et 3-0 nederlag i bagagen.

Hos AC Horsens var Joseph Mensah desværre ikke blevet sin skade kvit og var derfor ikke i dagens trup. Derimod var Niels Lodberg tilbage i centerforsvaret hos De Gule.

Kampen startede livligt mellem de to mandskaber der var indstillede på at spille fremad banen. Allerede efter 3 minutter havde hver af holdene haft en udmærket mulighed for en drømmestart, men det var Vejle der først var tættest på. Efter 10 minutter fik Moses Lamidi en stor chance fra kanten af feltet efter en returbold, men Nicklas Dannevang hev en fantomredning ud af ærmet.

Herefter gik begge mandskaber lidt ned i kadence, og kampen blev som spået inden startfløjtet meget tæt. Begge hold lurede dog hele tiden på muligheden, og efter 20 minutter havde Finnbogason et lumsk spark mod det korte hjørne som Fæste parerede til hjørnespark. Fem minutter senere var det Andre Bjerregaard der fik en god bold i dybden men han afsluttede lige på Fæste.

Kort før pauseteen fik De Gule kampens hidtil klart største mulighed. Efter ping-pong kombinationer slap Martin Lund helt fri, men Fæste reddede i første omgang. Returen sprang dog hen til Finnbogason, der desværre headede den kæmpestore mulighed forbi målet. Derfor blev det ved 0-0 ved pausen, hvilket Vejle kunne være mest tilfredse med.

Anden halvleg startede stille og roligt men efter en times spil eksploderede kampen for Vejles vedkommende. Efter 58 minutter måtte en skadet Niels Lodberg udgå, og på det efterfølgende hjørne bugserede Vejles Niels Bisp Rasmussen bolden ind over målstregen til 1-0 føring til hjemmeholdet. En kold spand vand i hovedet på De Gule der havde spillet en rigtig fin første time.

Derefter gik Vejle amok. Bare minuttet efter blev det 2-0 da Kristian Gaarde tørt sparkede en returbold i nettet, og samme spiller gjorde efter 68 minutter til 3-0 på et flot langskud mod det lange hjørne. Gaarde lignede en spiller der ikke vidste hvad han skulle gøre med bolden og i stedet bankede han den over i det lange hjørne uden chance for Dannevang.

Målet til 3-0 afgjorde kampen. De Gule havde ikke noget modtræk til at komme tilbage, så de sidste 20 minutter spadserede hjemmeholdet sejren hjem.

Et hårdt nederlag for De Gule, der havde muligheden for at bringe sig på sejrskurs i første halvleg, især ved Finnbogasons store mulighed kort før halvleg. Anden halvleg blev et rent mareridt, og nu skal Bo Henriksen og tropperne samle sig inden næste weekends hjemmekamp mod Roskilde.

Kampfakta:

Vejle Boldklub – AC Horsens (0 – 0)

59. 1-0 Niels Bisp Rasmussen

60. 2-0 Kristian Gaarde

68. 3-0 Kristian Gaarde

 

Vejle Boldklub:

Kristian Fæste

Jacob Dehn Andersen, Antonio Stankov, Daniel Norouzi, Niels Bisp Rasmussen

Steffen Kielstrup, Moses Lamidi, Kristian Gaarde, Martin Svensson, Denis Fazlagic

Anders Kaagh

 

Udskiftninger:

56. Denis Fazlagic ud, Hakan Redzep ind

75. Anders Kaagh ud, Kim Elgaard ind

84. Moses Lamidi ud, Charles De Souza ind

 

AC Horsens:

Nicklas Dannevang

Jacob Berthelsen, Niels Lodberg, Bubacarr Sanneh, Thomas Kortegaard

Mathias Nielsen, Mikkel Jespersen, Martin Lund, Jeppe Mehl

Andre Bjerregaard, Kjartan Henry Finnbogason

 

Udskiftninger:

58. Niels Lodberg ud, Frederik Møller ind

74. Jeppe Mehl ud, Malthe Boesen ind

 

Dommer:

Chris Johansen

Tilskuertal:

2.484 på Vejle Stadion