Nederlag til AGF i solrig test


25. juni 2019

CASA Arena Horsens dannede rammen om AC Horsens’ anden træningskamp i opstarten, og det var AGF, der var dagens modstander på den solbeskinnede, gule hjemmebane.

Desværre var det gæsterne, der kunne rejse hjem fra Horsens med en 3-0 sejr.

Der var meget fint spil mellem felterne for begge mandskaber, men AGF viste god effektivitet. Midterforsvareren Frederik Tingager var første mand på måltavlen fem minutter før pausen, da han modtog en fin aflevering fra Bundu og scorede bag støttebenet.

Et par minutter forinden var Bundu tæt på at bringe gæsterne foran, men Delač kom fremragende ud af sit mål og viftede bolden fra ham.

Sivert Heltne Nilsen havde de bedste forsøg fra hjemmeholdets side i 1. halvleg, men helt farligt blev det ikke.

AGF skiftede et helt hold i pausen, mens ”de gule” nøjedes med at skifte på en enkelt position, da Malte Kiilerich blev erstattet af Jonas Borring. Borring var tæt på at indtage en hovedrolle, da han løb i dybden et minuts penge inde i 2. halvleg, men han måtte se keeperen redde sit skud.

Syv minutter senere var det Hallur Hanssons tur til at forsøge sig med et skud efter flot forarbejde af Kortegaard, Brock-Madsen og Borring, men keeperen var igen på plads.

Efter en times spil måtte målmanden ud i fuld længde, da Peter Nymann forsøgte sig med en flad afslutning. Det fremragende forarbejde stod Kasper Junker for på venstrekanten.

Fem minutter senere styrede Hallur Hansson ind i feltet og ned til baglinjen, inden han fandt Nicolai Brock-Madsen med en cutback-aflevering, men den store angriber missede fra tæt hold.

AGF øgede til 2-0, da Toutouh var først over en returbold, og ni minutter før tid blev det 3-0, da Sana fandt en medspiller, der udplacerede Delač.

Avanzini, Lumb og Heimisson havde alle gode skud mod slutningen af kampen, men ind ville bolden ikke.

AC Horsens skal i kamp igen på lørdag klokken 13.00, når Hobro gæster CASA Arena Horsens.

Startopstilling: Delač, Nilsen (Jørgensen, 79.), Kortegaard, Kiilerich (Borring, 46, Heimisson, 71.), Nymann (Avanzini, 68.), Jacobsen, Hansson (Prip, 68.), Therkildsen, Lumb, Junker (Førby, 83.), Brock-Madsen (Kongsmark, 83.).