Nederlag til Lyngby efter en hæsblæsende affære.


2. august 2015

AC Horsens og Lyngby Boldklub krydsede søndag eftermiddag klinger på Odder Stadion. Kampen sluttede med et 2-4 nederlag til De Gule, efter en hæsblæsende kamp fra begge mandskaber.

Kampen var grundet speedway på CASA Arena Horsens henlagt til Odder Stadion, og et for tidspunktet flot publikumstal på 1.121 tilskuere kunne nyde sommersolen som ellers ikke har vist sig meget i det danske land.

Kampens første kvarter blev en hæsblæsende affære. Allerede efter 3 minutter bragte Lyngbys Jesper Christjansen gæsterne foran med 1-0 på hovedstød efter hjørnespark. Bare 3 minutter senere, bragte De Gule dog balance i regnskabet. Andre Bjerregaard blev fældet ved baglinien, og på det efterfølgende straffespark udlignede Kjartan Henry Finnbogason sikkert.

Den hektiske start fortsatte, og efter 12 minutter havde AC’s Mikkel Jespersen en god skudmulighed midt i feltet som Lyngbys Jesper Christjansen reddede med hovedet, og minuttet efter kom Lyngby igen i front. En ufarlig bold skulle passere til Nicklas Dannevang der så ud til at have styr på situationen. Desværre dukkede Danilo Arrieta op og tacklede bolden fra AC keeperen og sendte den i nettet til 2-1 til gæsterne.

Resten af første halvleg blev spillet i et højt tempo, men uden mange direkte muligheder. Finnbogason afsluttede et rigtig godt AC angreb efter 17 minutter, og efter 25 minutter fik Lyngbys Frederik Gytkjær en friløber som han sparkede forbi mål. Derved blev det ved 2-1 efter første halvleg, hvilket var fortjent.

De Gule startede 2. halvleg rigtig godt og satte sig på begivenhederne. Det gav en chance allerede i første minut, som Lyngby reddede til hjørne. Allerede 3 minutter efter fik en velspillende Jospeh Mensah en god chance, som blev reddet af en Lyngby spiller på stregen, og der stod AC Horsens på det hele i 2. halvlegs indledning.

Efter en times spil var De Gule meget tæt på en udligning, da Mikkel Jespersen efter en frisparkskombination bragede bolden på Lyngby overliggeren, men desværre udnyttede AC’erne ikke momentum, og så gik det galt i den anden ende.

Efter 65 minutter sejlede et indlæg mod bagerste stolpe, hvor indskiftede David Boysen bugserede bolden over stregen til 3-1 føring til Lyngby, men de Gule kæmpede ufortrødent videre.

Det gav pote efter 75 minutter hvor indskiftede Martin Lund modtog bolden på kanten af feltet, og med en hammer fra kanten af feltet bragte Lund spænding tilbage i opgøret til 2-3. Herefter satsede De Gule hele butikken, og belejrede nærmest Lyngby målet. Desværre gav det ikke en udligning, og i det 87 minut lukkede Lyngby kampen ved Jeppe Brandrup efter et kontraangreb.

Næste kamp for De Gule er lokalbraget mod Vejle Boldklub på fredag den 7. august kl. 20.45 i Vejle.

 

Kampfakta:

AC Horsens – Lyngby 2-4 (1-2)

3. 0-1 Jesper Christjansen

6. 1-1 Kjartan Henry Finnbogason (straffe)

13. 1-2 Danilo Arrieta

65. 1-3 David Boysen

75. 2-3 Martin Lund

87. 2-4 Jeppe Brandrup

 

AC Horsens:

Nicklas Dannevang

Thomas Kortegaard, Jacob Berthelsen, Bubacarr Sanneh, Mads Bech Sørensen

Mathias Nielsen, Mikkel Jespersen, Jeppe Mehl, Joseph Mensah

Andre Bjerregaard, Kjartan Henry Finnbogason

 

Udskiftninger:

69. Mads Bech Sørensen ud, Martin Lund ind

77. Joseph Mensah ud, Malthe Boesen ind

 

Lyngby Boldklub:

Andreas Larsen

Mathias Tauber, Casper Højer Nielsen, Jeppe Brandrup, Thomas Sørensen

Jesper Christjansen, Lasse Fosgaard, Danilo Arrieta, Phillip Rasmussen

Dennis Sørensen, Frederik Gytkjær

 

Udskiftninger:

59. Danilo Arrieta ud, David Boysen ind

75. Lasse Fosgaard ud, Mads Gabel ind

85. Frederik Gytkjær ud, Daniel Jensen ind

 

1.121 tilskuere på Odder Stadion

Dommer: Dennis Mogensen

Foto: badenfoto.dk