Nederlag til Skive IK


8. august 2014

AC Horsens var her til aften på besøg i Skive, og hjemmeholdet satte tre fuldt fortjente point ind på kontoen.

”De Gule” startede kampen bedst, og allerede i det femte minut var gæsterne tæt på at bringe sig i front, men André Bjerregaard blev den lille i duellen med Daniel Krogh, der reddede med en flot fodparade. Det var Troels Kløve, der fandt Bjerregaard med en fin, dyb stikning.

Værterne havde deres første forsøg efter et kvarters spil, og det udmøntede sig i en 1-0 føring. AC-defensiven var slet ikke på forkant, da Mikkel Cramer tog et rush frem ad banen og spillede ud til en holdkammerat på venstrekanten. Hjemmeholdet broderede sig igennem feltet via et to-spil, og Jesper Henriksen bragte Skive foran med 1-0.

AC Horsens manglede aggressivitet, tempo i spillet og hårdhed i duellerne, og hjemmeholdet var tæt på at øge føringen efter godt en halv times spil. Skive satte turbo på en omstilling, der landede hos Mikkel Jespersen, som alene med Janus Drachmann prikkede bolden videre til Nicolas Bøgild, der alene med Jakob Busk brændte det store tilbud. Busk hev en klasseredning ud af ærmet!

AC Horsens’ bedste forsøg i 1. halvleg stod Troels Kløve for, da han satte panden på Mads Aaquists fine indlæg, og keeperen måtte vippe bolden over mål.

Bo Henriksens mandskab kom bedre ud til 2. halvleg, og i det 57. minut sendte Janus Drachmann en bold i dybden, som Troels Kløve lige akkurat nåede at prikke før keeperen nåede den, men desværre røg bolden forbi kassen. AC Horsens blev tildelt et par frispark på kanten af feltet efter pausen, og Mathias Nielsen havde det bedste forsøg, da han drejede sit i sidenettet. Mange af de 1.003 tilskuere så den bold inde, men den landede desværre på den forkerte side af stolpen.

Inden havde Nicolas Bøgild kurs mod kassen med Jacob Berthelsen bag sig, men den stærke midterforsvarer nåede tilbage og tacklede Skive-spilleren. Martin Lund fik et fint indhop, og han havde et par udmærkede afslutninger.

Det blev dog lige ved og næsten for ”De Gule”, og Jakob Busk måtte igen i overtiden levere en super redning, da Anders Vestergaard blev spillet helt fri, men Busk tacklede ham fremragende.

Thomas Kortegaards forlår spændte op, og han måtte derfor forlade banen.

Matchfacts:
Skive IK – AC Horsens 1-0 (1-0)
1-0 Jesper Henriksen (16.)

Skive IK:
Daniel Krogh
Andreas Albech, Mads Eriksen, Jesper Nielsen, Mikkel Cramer
Kristian Nielsen, John Dyring, Ayinde Lawal, Jesper Henriksen
Nicolas Bøgild, Mikkel Jespersen

Indskiftninger, Skive IK:
69. Jakob Andersen (John Dyring)
79. Anders Vestergaard (Mikkel Jespersen)
94. Victor Nielsen (Jesper Henriksen)

Advarsler, Skive IK:
61. Andreas Albech
70. Mads Eriksen
83. Ayinde Lawal

AC Horsens:
Jakob Busk
Mads Aaquist, Mathias Nielsen, Jacob Berthelsen, Thomas Kortegaard
Jude Nworuh, Martin Retov, Janus Drachmann, Jeppe Mehl
Troels Kløve
André Bjerregaard

Indskiftninger, AC Horsens:
52. Frederik Helstrup (Thomas Kortegaard)
62. Martin Lund (Jude Nworuh)
67. Niclas Balleby (Jeppe Mehl)

Advarsler, AC Horsens:
Ingen

Tilskuere:
1.003

Dommer:
Michael Tykgaard

Foto: badenfoto.dk