NG ZINK A/S bliver hovedsponsor i AC Horsens


5. februar 2019

I øjeblikket afholder AC Horsens KICK-OFF 2019 i Forum Horsens, og ”de gule” har netop løftet sløret for, hvem der bliver klubbens nye hovedsponsor.

AC Horsens har indgået en aftale med NG ZINK A/S, der bliver hovedsponsor frem til den 31. december 2023, og NG ZINK A/S bliver en vigtig medspiller på flere områder.

NG ZINK A/S vil fra næste sæson blandt andet yde en stor indsats i forhold til at forbedre fanoplevelsen på CASA Arena Horsens, og AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen ser frem til det tætte samarbejde med NG ZINK A/S.

- Vi er både glade og stolte over, at vi har indgået en aftale om et hovedsponsorat med NG ZINK A/S. Vi har siden slutningen af 2017 spillet med NG ZINK på brystet, og vi indledte en positiv dialog med direktør Christian F. Johansen i sensommeren 2018, og det har altså resulteret i en rigtig god aftale, der skaber værdi for begge parter. Vi ser frem til et på alle måder fantastisk samarbejde, fortæller Kristian Nielsen.

Christian F. Johansen ser frem til et endnu tættere samarbejde med AC Horsens.

- Vi har i forvejen et rigtig godt samarbejde med AC Horsens, og det har vi nu valgt at styrke yderligere gennem et hovedsponsorat. AC Horsens er byens bedste brand, og vi har fået positiv feedback på vores eksponering øverst på spillertrøjerne. Nu er vi klar til at gå et skridt videre, og fremover bliver vi endnu mere eksponeret via hele fronten på spillertrøjerne, og det har vi store forventninger til. Vi glæder os og har mange spændende idéer til aktivering af hovedsponsoratet, fortæller Christian F. Johansen.

NG ZINK A/S er en dansk salgs- og produktionsvirksomhed, som repræsenterer førende europæiske producenter af tag og facadeprodukter i zink, kobber og aluminium.

NG ZINK A/S er leveringsdygtig i råmaterialer til egen forarbejdning, såvel som færdigt producerede produkter - klar til montage, samt diverse relaterede tilbehørs produkter og værktøj.

Læs mere om NG ZINK A/S på: https://www.ng-zink.dk/