Niels Lodberg tilbage i den gule trøje


23. januar 2015

AC Horsens siger pr. 1. juli 2015 velkommen tilbage til en af klubbens største profiler i nyere tid, da Niels Lodberg vender tilbage til AC Horsens. Kontrakten med Lodberg er 2-årig og løber frem til 30. juni 2017. Efter planen skal Lodberg det første år agere spillende assistenttræner. Karrieren på banen kan forlænges såfremt begge parter er indforstået med det. Ellers fortsætter Niels Lodberg udelukkende som assistenttræner for Bo Henriksen.

Niels Lodberg er glad for udsigten til igen at skulle spille med de 3 ringe på brystet.

- Timingen for mig med en aftale fra sommer samt at AC Horsens pakke var den jeg eftersøgte, gør at jeg er rigtig glad for at vende tilbage til sommer. Jeg havde en super god tid i AC Horsens og jeg bor fortsat i byen, og har fulgt klubben løbende siden jeg stoppede. Så egentligt var det ganske nemt for mig at sige ja til AC Horsens, siger Niels Lodberg, der dog fortsat har fuld fokus på Sønderjyske i foråret.

- Jeg vil gøre alt for at få den bedste afslutning på en god tid i Sønderjyske. Jeg har været rigtig glad for min tid i klubben, og jeg vil hele foråret have fuld fokus på at præstere for Sønderjyske, siger Lodberg, der glæder sig til samarbejdet med træner Bo Henriksen i AC Horsens

- Jeg kendte lidt til Bo inden vi begyndte at tale sammen omkring et samarbejde. Vi har haft nogle rigtig gode snakke, som har bestyrket mig i at AC Horsens er det rette sted for mig. Klubben er et andet sted end da jeg forlod den sidst, men jeg ser det som en kanon spændende opgave at være med til at føre De Gule tilbage til toppen af dansk fodbold hvor klubben hører hjemme, siger Niels Lodberg.

Træner Bo Henriksen ser kontrakten med Niels Lodberg som et ønskescenarie.

- Det er en kæmpe gave og et ønskescenarie ikke kun for trænere, spillere og ledere omkring divisionsholdet, men for alle i klubben at vi får så stor en kulturbærer tilbage til AC Horsens. Lodberg har været med til at opbygge værdierne i AC Horsens, og det er fantastisk han nu kan være med til at bringe os videre. At vi kan få en mand med sådan en gennemslagskraft, værdisæt og visioner tilbage til Horsens siger meget om hvor attraktiv AC Horsens og byen Horsens er. Niels besidder enorme kvaliteter både på banen, men i høj grad også udenfor, som det er fantastisk vi får lov at have i AC Horsens, siger træner Bo Henriksen.

For direktør Henrik Ravn er hjemkomsten af Niels Lodberg et scoop for AC Horsens.

- Det er fantastisk vi kan sige velkommen tilbage til Niels. Dels får vi en spiller af Superliga klasse der vil øge kvaliteten i vores trup, og samtidig får vi en assistenttræner der kan indgå i et rigtig spændende team sammen med Bo Henriksen og resten af holdet omkring truppen. Lodberg har altid været en stor eksponent for de værdier vi har i AC Horsens, så udover divisionsholdet er det også et kæmpe scoop for resten af klubben både nu og i fremtiden at vi igen ser Niels i den gule trøje, siger direktør Henrik Ravn.