Nøhr: Vis spænding før premieren


14. juli 2011

Fodboldabstinenserne kan efterhånden lægges på hylden, for superligapremieren fløjtes i gang på søndag og dermed sættes der punktum for halvanden måneds fodboldtørke. ”De Gule” tager hul på sæsonen mod oprykkerne fra HB Køge og AC’s Anders Nøhr ser frem til premieren med en vis spænding.

- Vi har været igennem en klassisk opstart med fysisk hård træning den første uge, hvorefter vi har spillet tre træningskampe og haft god tid til taktisk træning. Derudover har vi også brugt opstarten på at integrere de tre nye spillere i truppen, så det er gået efter planen. Men man ser altid frem til sæsonens første kamp med en vis spænding, for man finder først for alvor ud af, hvor man står, når der står point på spil, fortæller Anders Nøhr.

Han vil fra land med point, så ”De Gule” får en god start på sæsonen.

- Fodbold er langt hen ad vejen et psykologisk spil, hvor selvtillid betyder meget. Hvis vi får point i de første kampe, så kan vi efterfølgende spille mere frit og undgå det unødvendige pres der kommer, hvis vi får en skidt start. En god start er vigtig både internt, men også eksternt, hvor der pludselig kan stilles spørgsmålstegn ved mange ting, forklarer Anders Nøhr.

Søndagens opgør mod HB Køge bliver ikke nogen let opgave, selvom det er et oprykkerhold, der gæster CASA Arena Horsens.

- HB Køge er et godt organiseret hold med en rigtig dygtig træner, dygtige kanter og en stærk boksspiller i Simon Makienok Christoffersen. Jeg har ikke mødt Herfølge eller HB Køge i 10 år, men det er altid sjovt at møde et nyt hold, fortæller Anders Nøhr, der forventer at AC Horsens vil være det boldkontrollerende hold på søndag.

Søndagens opgør er det første af 33 i denne sæson.

- Vi går ind til en sæson, hvor der igen vil være et stort midterfelt og nogle af holdene kan hurtigt komme under pres - det må vi ikke blive en del af. Vi skal på tavlen i de første kampe og fortsætte den proces, vi er inde i. På banen skal vi score nogle flere mål end i sidste sæson og spille seværdigt, så vores tilskuere får noget for pengene, lyder det fra Anders Nøhr.

Husk at du kan spare penge ved at købe din billet til søndagens opgør i Bilka, Stadium eller Løvbjerg samt på www.achorsens.dk.

Foto: badenfoto.dk