Ny lejeaftale: AC Horsens beholder James Gomez


4. august 2020

I starten af året offentliggjorde AC Horsens, at klubben havde indgået en aftale med Real de Banjul om at leje midterforsvareren James Gomez frem til sommeren 2020.

Nu er lejeaftalen blevet forlænget med yderligere et halvt års tid, så James Gomez fortsætter i AC Horsens frem til årsskiftet.

18-årige James Gomez er en del af U23-landsholdet i Gambia, og han har allerede vist prøver på sine store kvaliteter.

- Vi kan sagtens se James’ store potentiale, og han er en meget spændende spiller, der kan udvikle sig til at blive rigtig dygtig. Turneringerne lå jo stille, da det hele blev lukket ned, og derfor har vi ikke haft mulighed for at se ham i kampe for reserveholdet, men det får vi måske mulighed for i efteråret, når vi forhåbentlig vender tilbage til mere normale tilstande. Vi glæder os til at arbejde videre med ham, og det bliver gavnligt for hans udvikling med yderligere et halvt år i vores miljø, fortæller manager Bo Henriksen.

James Gomez er glad for, at han har skrevet under på en forlængelse af lejeaftalen.

- Det er dejligt, at vi er blevet enige om, at jeg kan fortsætte resten af året, for jeg er meget opsat på at vise mit værd overfor klubben. Jeg kan godt lide mine holdkammerater, der har været søde overfor mig fra den første dag, og jeg kan mærke, at de er glade for, at jeg er her. Jeg vil fortsætte med at arbejde hårdt, så jeg kan få spilletid for superligaholdet. Det er mit mål i første omgang, fortæller James Gomez.